Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibonin trener

Mršić: Protiv Efesa nećemo sve pokazati, čuvamo se za Cedevitu

'SPECIJAL MAX 12.06.2012., Zagreb - Veljko Mrsic, bivsi kosarkaski reprezentativac hrvatske, novi trener KK Cibona.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
22.09.2012.
u 10:36

Vukovi danas igraju prijateljsku utakmicu s Efesom u Draženovu domu (20), što će biti zagrijavanje za Cedevitu

Za one koji su čekali četiri mjeseca, košarkaška sezona u gradu konačno počinje i to prilično spektakularno. Cibona će u Draženovu domu danas prvo igrati protiv Anadolu Efesa u prijateljskom susretu u 20 sati, a u nedjelju protiv Cedevite u Kupu Dražena Petrovića (20.30). Veljku Mršiću utakmica protiv turske momčadi bit će prva službena na klupi vukova.

– Cedevita nam je puno važnija. Igra se za naslov i rejting u gradu tako da protiv Efesa sigurno nećemo pokazati sve što bismo mogli – kaže trener cibosa.

I jedni i drugi u istoj su fazi. Nakon spartanskih treninga ulaze u regeneracijski tjedan uoči početka regionalne lige, a završnica prošle sezone ostavila je imperative i rivalitet.

– Dobro je da je ostao taj rivalitet, da u gradu imamo nekoga tko će nas tjerati na još više. Maljkovića izrazito poštujem, tri godine me trenirao u Malagi, no htjet ću mu pokazati da smo mi najbolji u Zagrebu. Dolaskom D. J. Strawberryja Cibona je u zaključila roster, u kojem su od od prošle sezone ostali samo Kus, Rozić, Žižić i Marčinković. Pripreme su prošle "polovičnim" uspjehom, sa sedam poraza, no od ozbiljnih protivnika poput Reala i Efesa pa Mršić ne brine o samopouzdanju.

– Vjerujem da bi ova momčad mogla biti na tragu one od kraja prošle sezone i da bi mogla zaobići početnu rezultatsku "kalvariju". No, na okupu smo tek tjedan dana i trebat će nam da se uigramo – kaže Mršić.

Ključne riječi

Komentara 4

PE
pelinkovac
10:39 22.09.2012.

Antonela carice de mi reci jel ova slika Mrsica u trofejnoj dvorani cibone ili nekog drugog kluba??hvala na informaciji.

EP
el pistolero07
10:53 22.09.2012.

e moja Antonela, kud si ti zalutala pisati o košarci, u ovom kratkom tekstu si uspjela napraviti 2 greške, svaka čast, kao prvo od lanjske ekipe su ostali Kus, Rozić, Žižić, Marčinković, Zubčić i Kovačević, a kao drugo nisu doživjeli 7 poraza u pripremama nego više, trebaš se malo pripremiti prije nego pišeš neki tekst

PE
pelinkovac
11:02 22.09.2012.

aj nemoj gledat dlaku u jajetu,Antonela je super novinarka,djevojka zna sve od kosarke u najmanju poru,,a to da je napisala jednu tekmu manje da su izgubili ili dobili je nebitno;-)bok,zivio ,zurim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije