Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negativan rekord

Može li manje i od 2662 gledatelja u Košicama?

Dinamo Porto (1)
Slavko Midžor/Pixsell
03.12.2012.
u 13:42

Sraz Dinama i Porta u rujnu u Maksimiru, u 1. kolu Lige prvaka, pratilo je samo 4683 gledatelja

Dinamu u utorak prijeti još jedan negativni rekord, onaj najmanje posjećenosti na utakmici grupne faze Lige prvaka. Za sada je najmanje publike bilo na utakmici Košice – Feyenoord (1997. godine), samo 2662 gledatelja.

Podsjetimo, sraz Dinama i Porta u rujnu u Maksimiru, u 1. kolu Lige prvaka, pratilo je samo 4683 gledatelja, što je treći najmanji posjet u povijesti. (td)

Ključne riječi

Komentara 4

MI
mirko0410
16:58 03.12.2012.

Ispravak netočnog navoda, nije Majan Mamić nego Majan Dabić.Bilo bi lijepo da je podijelil jedan dio karata po nogomenim školama na početku LP ali ovak, pa to je pocjenjivanje i onih koji su kupili karte i onih kojima ih sada dijeli.

KG
Kult_Grada_Zagreba
15:07 03.12.2012.

Neće biti manje...Majan Mamić dijeli karte šakom i kapom..i besplatno idu klinci iz svih zagrebačkih klubova na jug... Napravio je budale od onih najvjernijih koji su kupili paket od 700kn za sve 3 tekme. Bravo, Majane...ne očekuj sljedeće sezona da ti itko kupi pakete ili bilo što u pretprodaji.

DU
Deleted user
15:23 03.12.2012.

Može biti i manje pa da se sruši i taj rekord na silnu radost novinara kakve nema ni jedan klub na svijetu , svaka vam čast , mediji su ti koji dižu ili u ovom slučaju upropaštavaju atmosferu oko nekog kluba . Pošto ovo antinogometno pisanje traje godinama učinak je poguban . Dinamo je rekorder i po najgorim novinarima ikad na planetu zemlji . Sramota je ali ovaj put vaša pa i naša svih skupa gledajući društvo i državu koju očito nismo zaslužili .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije