Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEšČAK

Montador: Letang me na vjenčanju nagovorio da dođem

'21.08.2013., Zagreb - Trening KHL Medvescak u Ledenoj dvorani Doma sportova. Steve Montador. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
28.08.2013.
u 16:00

Uskoro počinje KHL, navijačima poruka: Medveščak će igrati u doigravanju!

Napokon počinje dugo iščekivana prodaja dnevnih ulaznica za prve četiri utakmice Medveščaka u KHL-u (od 6. do 13. rujna). Ulaznice po pedeset kuna za tribine Doma sportova počet će se prodavati u srijedu, 28. kolovoza, u 14 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, u Fan shopu Medveščaka te putem interneta.

Na CSKA za 50 kuna

Moguće je kupiti najviše četiri ulaznice, a naravno, očekuje se da će planuti u rekordnom roku. Medveščak će u prodaju pustiti i dodatnih 150 sezonskih ulaznica.

Sretnici koji će doći do ulaznica gledat će u prvoj utakmici protiv CSKA Aleksandra Radulova, igrača koji vrijedi devet milijuna eura po sezoni, ali i brojne zvijezde iz medvjeđeg brloga poput nekadašnjeg prvog strijelca lige Jonathana Cheechooa te vrhunskog beka Stevea Montadora, koji je 614. puta nastupio u NHL-u, a jednom je igrao i finale Stanleyeva kupa. Za njegov dolazak u Medveščak \"kriv\" je Alan Letang i jedno vjenčanje.

– Na jednom vjenčanju prije dvije godine među uzvanicima je bio i Alan Letang, a znam ga još dok smo zajedno igrali u AHL-u za Saint John Flamese. Cijelu smo tu sezonu bili bekovski par. Kako je prošlo puno vremena otkako smo se posljednji put vidjeli, imali smo puno novih tema. On je tada već odigrao dvije sezone s Medveščakom pa mi je ispričao kako je Zagreb super grad, da su navijači fantastični, koliko uživa u tom gradu, na što sam se ja našalio i rekao: \"Tko zna, možda jednog dana i ja zaigram u Medveščaku\". Na kraju je tako i ispalo – rekao je Montador.

KHL je inspiracija

– Vjerujem da možemo do play-offa. Znam da je KHL najjača svjetska izvanamerička liga, ali imamo momčad velikog potencijala. Momčad čine bivši NHL-ovci, ali i ostali igrači koji su igrali na visokoj razini. Entuzijazam u svlačionici je nevjerojatan, svi vjerujemo jedan drugome, a to je najvažnije, to nas može dovesti do uspjeha – kaže Steve Montador.

Montador je već shvatio kakva ih ludnica od atmosfere očekuje na utakmicama u Ledenoj dvorani:

- U Zagrebu sam tek tjedan dana, ali već sam primijetio koliko je u gradu prisutno uzbuđenje zbog Medveščaka u KHL-u. Navijači će biti naša velika prednost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije