Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hopmanov kup

Mogu li Donna Vekić i Borna Ćorić ponoviti pothvat Ive Majoli i Gorana Ivaniševića?

Donna Vekić
Foto: JAIMI JOY/REUTERS
1/3
19.07.2023.
u 21:41

Hopmanov kup se do 2019. održavao u australskom Perthu, a ondje su 1996. pobjednički naslov proslavili Iva Majoli (koja je sada direktorica turnira u Nici) i Goran Ivanišević. Mogu li Donna i Borna ponoviti njihov pothvat, vidjet ćemo sljedećih dana

Susretom između Danske i Švicarske u Nici je počeo obnovljeni Hopmanov kup, natjecanje mješovitih teniskih reprezentacija. Hrvatsku će predstavljati Donna Vekić i Borna Ćorić, a njihovi prvi suparnici bit će Belgijci, meč počinje u četvrtak u 15 sati

Najprije će se sučeliti Vekić i Mertens, a nakon njih na teren će muški dio - Ćorić i Goffin. Na kraju dana odigrat će se i susret parova.

GALERIJA Alcaraz osvojio svoj prvi Wimbledon

Donna Vekić
1/56

U našoj skupini još je i Španjolska (Masarova i Alcaraz) s kojom se sastajemo u subotu. U drugoj skupini su Danska, Švicarska i Francuska (Cornet i Gasquet). U nedjelju će pobjednici skupina odlučivati o najboljem sastavu na turniru.   

VEZANI ČLANCI:

Hopmanov kup se do 2019. održavao u australskom Perthu, a ondje su 1996. pobjednički naslov proslavili Iva Majoli (koja je sada direktorica turnira u Nici) i Goran Ivanišević. Mogu li Donna i Borna ponoviti njihov pothvat, vidjet ćemo sljedećih dana.

VIDEO Srbi pronašli krivca za Đokovićev poraz u slavnoj tenisačici: 'Bio je to ključ pobjede'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije