Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČIO SE ROMANO

Modrićeva drama u Realu se nastavlja: 'Ancelotti mu je rekao da se umirovi dok je još na vrhu'

LaLiga - Getafe v Real Madrid
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/4
13.02.2024.
u 15:42

Luka Modrić je tijekom svoga gotovo 14 godina dugog staža u Madridu postao istinska legenda kluba i jedan od najtrofejnijih nogometaša na svijetu. Godine 2018. uspio je prekinuti dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda nad Zlatnom loptom. Međutim, okolnosti su se promijenile

Jedan od najpopularnijih svjetskih transfer insajdera, Fabrizio Romano, ponovo se uključio u goruću temu budućnosti Luke Modrića u Real Madridu. Kapetan vatrenih od početka aktualne sezone ima vrlo malo minutažu, a Carlo Ancelotti je naglasak stavio na mlade igrače. U sličnoj je situaciji još jedan veteran, Nijemac Toni Kroos (34).

Međutim, poznato je kako Modrić i dalje želi biti važna karika u momčadi te da je prilikom potpisivanja novoga ugovora prošlog ljeta računao na istaknutu ulogu. Upravo je s time na umu odbio izdašne ponude iz Saudijske Arabije, no obzirom na promjenu okolnosti, u španjolskim medijima su glasine o velikom transferu legende Madrida sve glasnije.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Getafe v Real Madrid
1/19

"Modrić i Kroos spadaju među najbolje nogometaše svijeta i time su zaslužili pravo da odluče što žele u smislu toga hoće li ostati u Realu ili ne. Ancelotti je rekao kako misli da se igrači trebaju umiroviti dok su još na vrhu, ali sada sve ovisi o Modriću i Kroosu", napisao je Romano.

VEZANI ČLANCI:

Modrić je tijekom svoga gotovo 14 godina dugog staža u Madridu postao istinska legenda kluba i jedan od najtrofejnijih nogometaša na svijetu. Godine 2018. uspio je prekinuti dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda nad Zlatnom loptom, a za 'kraljevski klub' ukupno je odigrao 515 utakmica. Međutim, u posljednje vrijeme sve češće početke utakmica gleda s klupe, a u dva navrata nije niti nastupio.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Komentara 4

FR
freeshooter
15:53 13.02.2024.

...maksimir calling...

KR
Krolo
22:23 14.02.2024.

Nema te više djedice.... pjevušil bi Nosonja iz Smogovaca, al ko se tog sjeća.............😁

5A
5_ak
16:54 13.02.2024.

Dosta vise sa tom Arabijom nije bilo niti bu ponuda od tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije