Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA REALA

Modrić prije Eura predsjedniku Reala otkrio svoju najveću želju. Ima jedan zahtjev za Pereza

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
11.06.2024.
u 00:07

Dakako, nije u potpunosti sigurno da Modrić nakon iduće sezone više neće igrati, ali prema pisanju Defense Central to je njegova želja. Za Florentina Pereza imao je poseban zahtjev

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije se vatrenima pridružio nakon još jedne velike sezone u Real Madridu. Luka Modrić je prošloga ljeta odlučio produljiti ugovor s "kraljevskim klubom", ali Carlo Ancelotti je naglasak stavio na mlađe igrače. To je značilo da se Modrić trebao boriti za svaku minutu. Ipak, hrvatski virtuoz se pokazao kao ključan igrač u najtežim trenucima. 

Dugo se pisalo o njegovom mogućem odlasku, a pred kraj sezone u kojoj su bijeli osvojili titulu prvaka Španjolske i naslov u Ligi prvaka, navijači su sve glasnije zazivali Modrićev ostanak. Hrvat im je tu želju njima i sebi odlučio ispuniti. Pristao je na smanjenje plaće i ulogu rezerve kako bi se mogao umiroviti u Madridu.

VIDEO Modrić dijelio autograme oduševljenim navijačima

Dakako, nije u potpunosti sigurno da Modrić nakon iduće sezone više neće igrati, ali prema pisanju Defense Central to je njegova želja. "Predsjedniče, želim oproštaj kakav je Kroos dobio", navodno je Florentinu Perezu rekao Modrić na sastanku prije no što je se otišao pridružiti hrvatskoj reprezentaciji.

"Modrić je Perezu otkrio svoju najveću želju", navode Španjolci. Kroos je se oprostio o Real Madrida i otputova ona Europsko prvenstvo. Nakon toga će otići u mirovinu. Modrić bi tako mogao čitavu iduću sezonu provesti opraštajući se od gomila navijača i igračke karijere.

GALERIJA Navijači upali na teren s vatrenima. Modrić ih je tražio da se maknu

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/7

Komentara 1

GO
Gof33
06:04 11.06.2024.

Dobra i pametna odluka, Luka je zaradio više nego dovoljno da bi bio gladan petrodolara, djeca mu idu u školu u Madridu, ne trebaju mu ni američke a još manje arapske škole, institucije i stresovi takvih promjena. U najvećem je klubu na svijetu, tamo ako može nek završi karijeru i ostane u klubu kao trener, direktor ili svejedno . . . I zaslužio je momak da se ne seljaka na gore... svaka mu čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije