Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

VIDEO Modrić na treningu oduševio Hrvate. Navijač u kolicima ga je čekao tijekom čitavog treninga

Neuruppin:  Otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
10.06.2024.
u 20:27

"Luka će Njemačkoj biti lider momčadi, a na svakom turniru trebate i malo sreće, vjerujem da će je Hrvatska imati", rekao je prije treninga o kapetanu vatrenih Ivan Klasnić, ambasador HNS-a tijekom ovog prvenstva

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Neuruppinu. Stadion na kojem su trenirali nalazi se nedaleko od njihovog kampa, a na otvoreni trening pristiglo je čak pet tisuća navijača. Vatreni su trenirali, a zatim publici podijelili autograme. Posebno je popularan bio Luka Modrić, a kapetan vatrenih je navijaču u invalidskim kolicima posvetio posebno vrijeme i s njim se slikao.

Prije samog treninga na konferenciji za medije bili su Nikola Vlašić i Josip Šutalo. "Imamo odličan spoj iskustva i mladosti. Igrači koji dolaze imaju jako visoku kvalitetu, a tu je 4-5 igrača svjetske razine koji su starosjeditelji. Svatko može donijeti nešto, a naše najveće kvalitete su stabilnost i momčadski duh", istaknuo je Vlašić. Više možete pročitati OVDJE.

VIDEO Luka Modrić dijelio autograme euforičnim navijačima

Zatim su riječ prepustili ambasadoru HNS-a tijekom ovog prvenstva i bivšem reprezentativcu, Ivanu Klasniću. "Vjerujem da ove godine možemo nešto napraviti što nismo očekivali, vidjeli smo protiv Portugala iako nije igrao Ronaldo da smo spremni, kao momčad. Možda je ovo naša godina, možda im i ja malo sreće donesem, tko zna. Dosta smo osvajali srebra i bronce, možda konačno dođe to zlato", rekao je Klasnić. Više pročitajte OVDJE.

Hrvatska će grupnu fazu Europskog prvenstva otvoriti 14. lipnja protiv Španjolske. Zatim slijedi utakmica protiv Albanije 19. lipnja. Natjecanje po skupinama vatreni će zatvoriti 24. lipnja protiv Italije. U osminu finala Europskog prvenstva proći će dvije najbolje reprezentacije u svakoj skupini te četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

GALERIJA Fantastični prizori u Njemačkoj. Tisuće Hrvata dočekale vatrene

Neuruppin:  Otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/38

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije