Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MALIŠANE

Modrić, Kovačić, Mandžukić i društvo u Petrinji: Njihov je dolazak hvale vrijedan

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
13.07.2021.
u 11:19

U Petrinji se očekuju Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drug

Petrinja će danas biti tenisko i sportsko središte Hrvatske, grad stradao u nedavnom potresu bit će domaćin drugog humanitarno-sportskog spektakla “Gem, set, Hrvatska!” koji organiziraju Marin Čilić i njegova zaklada. Popis sudionika koji se očekuju zbilja je impozantan, osim Čilića u Petrinji ćemo, na za ovu priliku obnovljenom igralištu OŠ Dragutina Tadijanovića, vidjeti i wimbledonske šampione u dublu Nikolu Mektića i Matu Pavića, potom Bornu Ćorića, Ivana Dodiga, Donnu Vekić i mnoge druge tenisače i tenisačice, ali to nije sve.

12.06.2019., Zagreb - Na SRC Salati odrzano je humanitarno-sportsko dogadjanje Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marina Cilica. Luka Modric, Marin Cilic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Draž ovakvim spektaklima daju i ostali poznati sportaši kad u ruke uzmu teniski reket. Iz redova ostalih u Petrinji se očekuju Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drugi, a iz iskustva znamo da je njihovo baratanje teniskim alatima prilično uspješno. A imaju i veliko sportsko srce...

Jučer su za najmlađe organizirane brojne sportsko-edukativne i zabavne radionice, mališani su na terenu mogli odigrati s Čilićem pokoji poen, fotografirati se s njim, dobiti autogram. Organizirana je i dječja potraga za teniskim blagom, u ovom slučaju to su bile potpisane loptice. I danas će za mališane biti zabave i to već od devet sati, a središnji program, sam teniski turnir (u parovima), počinje u 15 sati. Nastupit će i Albina, a finale počinje u 18.30 sati. Osim spomenutog igrališta u Petrinji, Marinova će zaklada ove godine obnoviti i jedno igralište u Hrvatskoj Kostajnici. 

>> Pogledajte slavlje Talijana

Komentara 2

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
16:39 13.07.2021.

A u Petrinju doso pinokio a nije mogo da uplati koji dinar za pomoc Baniji...

JA
Jania
15:42 13.07.2021.

Bravo, svaka čast! Veliki sportaši i veliki ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije