Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša u 2012.

Mišura za Max!: Želim izazove, spremam se u inozemstvo

Antonija Mišura (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/9
21.12.2012.
u 18:36

- Što se tiče te galame oko mene, ne obazirem se puno na to. Laska mi sve to, ali da se hvatam puno oko toga... ne baš - rekla je Mišura za sportski tjednik Max!

Antonija Mišura prije šest godina bila je tek tamo neka mala košarkašica iz Šibenika koja se probijala da bude barem na klupi šibenskog Jollyja. Prije šest godina došla je na casting za Miss sporta Hrvatske i odmah izgledom oduševila organizatore. No, nakon dva mjeseca otkazala je sudjelovanje.

Poziv je upućen i sljedeće godine, ali je opet došao negativan odgovor.

– Nisam ja za to – govorila je tada, ali i danas prekrasna, iskrena Šibenčanka koja je u međuvremenu postala poznata sportašica. Nakon šest godina igra u prvoj petorci Jollyja, stalna je članica reprezentacije Hrvatske, a njezine fotografije objavili su brojni internetski portali i časopisi širom svijeta. Izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, izabrana je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara u Londonu, uvrštena je među 100 najljepših žena svijeta. Protekla, 2012. godina, bila je godina ispunjenja svih njezinih želja.

– Sve što sam zamislila, to mi se ostvarilo u ovoj godini. Vrhunac je bio nastup na OI u Londonu. Zadovoljna sam svime što se događalo na Igrama, pa i samim plasmanom, premda se zna da smo mogle više i bolje. Ali, hvala Bogu, što je, tu je, ipak smo barem otišle na Olimpijske igre – istaknula je Antonija.

S obzirom na brojne izbore raznih internetskih portala za jednu od najljepših sportašica, koliko ti je to smetalo, posebice u Londonu?

– Što se tiče te galame oko mene, ne obazirem se puno na to. Laska mi sve to, ali da se hvatam puno oko toga... baš i ne! Sa svim tim nosim se odlično i ništa me nije uspjelo promijeniti. Ipak sam ja sportašica, a ne manekenka. Za mene je svaka žena lijepa na svoj način i ima neke svoje predispozicije. Voljela bih da me ljudi znaju i pamte kao dobru sportašicu, a ne samo po izgledu – istaknula je Mišura.

Sljedeće godine istječe joj ugovor. Kamo dalje?

– Istina, dogodine istječe moj ugovor i razmišljala sam o promjeni kluba. Željela bih se okušati u inozemstvu, željela bih iskušati neku drugu razinu igre i svega ostaloga. Od zemalja i liga zanimljive su mi Turska, Španjolska, Italija, a samo dragi Bog zna gdje ću naposljetku završiti – zaključila je prelijepa Antonija Mišura.

Cijeli razgovor s Antonijom Mišurom pročitajte u najnovijem, 100. broju Maxa, koji u subotu 22. prosinca dolazi na kioske!

>>>Max! nagrađuje sa 100 nagrada za 100-ti broj

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
19:05 21.12.2012.

Da, ne obazire se na komentare o modi i izgledu, ali se sasvim slučajno neprestano frizira i blajha kosu i odlazi na nove foto sessione pozirati fotografima ušminkana ko gejša dok istovremeno o košarci i koševima nekako malo piše uu sportskoj rubrici. Ajde nemojmo se varat. Ili odi i budi košarkašica sa redovitim treninzima i radnim drillom i zalaganjem na utakmicama, ili zaključi da za to nemaš talenta i reci okej, eto ja sam fotomodel i idem stopama slične "sportašice" Steffany Hohnjec.

VE
Vexans1
19:33 21.12.2012.

Mala je mogla "putem hohnjecove" i do sad.Nije.Hvala Bogu, da i tako ostane.Večini djevojaka je ljepota blagoslov.Zašto bi ovoj djevojci značila propast?Komentar ima u sebi neku ljubomoru.Nije potrebno ovako sa strane.

ZE
zeus10
18:59 21.12.2012.

Vidim Modni Mačak je opet pustio kosu :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije