Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER REZIGNIRAN

Miše čitao priopćenje: Za sve pitajte igrače, duša mi je smrvljena

Ante Miše
Davor Javorović
07.05.2011.
u 10:53

Ante Miše otvorio je lov na glave igrača Hajduka. Ne želeći odgovarati ni na jedno pitanje pročitao je svoje priopćenje i napustio prostor za održavanje tiskovne konferencije.

- Pitanja koja biste mi postavili trebate uputiti na drugu adresu, a to su igrači. Oni vam vjerojatno mogu sve objasniti i dati odgovore na vaša pitanja, jer oni su ti koji su odgovorni za situaciju u kojoj se nalazi Hajduk. Volim ih sve, cijenim i poštujem kao ljude, ali vrijeme je da se pokažu da su muškarci, da sami nađu izlaz iz stanja u kojem se nalaze ili iz ove situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo. Naravno da dio krivice stoji na meni, ali više se sramim, jer ovaj osjećaj u duši je nešto grozno. Duša mi je smrvljena zbog situacije u kojoj je Hajduk. Jedino što mogu ponuditi igračima dalje je rad, vojnički dril i ništa više – rekao je Miše i zatvorio vrata za sobom.

Sramotni poraz od Hrvatskog dragovoljca Mišu je totalno dokrajčio. Nema namjeru davati ostavku, a krivnju za stanje u Hajduku prebacio je na igrače. A vojnički dril započeo je s tim što je igračima jutro nakon sramote u Sigetu naložio trening.

Ključne riječi

Komentara 8

LI
lijenipes
11:16 07.05.2011.

mislim da je najveći problem hajduka totalno precjenjivanje igračkog kadra,stvaranje zvijezda iz igrača drugoligaških kvaliteta,a relno ta ekipa bez vjetra u leđa navijača,tradicije,politike borila bi se za opstanak

BB
bbi
11:26 07.05.2011.

Možda bi lijek za dušu mogle biti pobjede, a ko propisuje lijekove zna se...

OB
-obrisani-
10:58 07.05.2011.

Miše: Za sve pitajte igrače, duša mi je smrvljena još od vremena World Cupa 2010 u JAR-u a sada se bol vratio jer očito je da ova momčad Hrvatskog Dragovoljca igra slično silovito, neustrašno i efikasno kao Slovenska repka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije