Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Mihajlović želi Alena Halilovića u Bologni

30.01.2019.
u 00:28

Talijanski mediji pišu da je Mihajlović sportskom direktoru Marcu Di Vaiju javio listu želja

Siniša Mihajlović preuzeo je talijanskog prvoligaša Bolognu. Srpski trener dobio je zadatak spasiti klub koji je u lošoj formi i trenutačno u zoni ispadanja, na 18. mjestu prvenstvene ljestvice.

Drugi je to put da Mihajlović sjeda na klupu Bologne, na kojoj je već bio u sezoni 2008./2009. godine.

>> Pogledajte video: Ovako se Domagoj Vida odmara od nogometa

Talijanski mediji pišu da je Mihajlović sportskom direktoru Marcu Di Vaiju javio listu želja, pa tako tvrde da želi dovesti hrvatskog nogometaša Alena Halilovića, u kojem vidi igrača koji bi ih mogao spasiti od ispadanja.

S druge strane, smatraju da bi naš mladi reprezentativac u Bologni mogao oživjeti svoju karijeru koja je u posljednje vrijeme u silaznoj putanji.

U Milanu trenutačno nije u planovima, ove sezone igrao je samo 60 minuta i dobro bi mu došla promjena kluba. Pogotovo ode li u neki klub u kojem bi imao zadovoljavajuću minutažu i time dobio igrački kontinuitet.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije