Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena na klupi

Mićo Martić više nije trener Futsal Dinama

Mićo Martić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
19.02.2019.
u 19:41

Prvu momčad će do kraja sezone, odnosno izbora koji će biti održani nakon završetka prvenstva, voditi stručni stožer - Juraj Fabijanić, Alen Jukić i Hrvoje Božičković.

Nakon slabijih rezultata u prvenstvu, ispadanja u osmini finala kupa i drugog poraza u četiri dana razišli su se Futsal Dinamo i Mićo Martić.

- Ovim putem želimo zahvaliti treneru Martiću na svemu što je napravio za naš klub, kako od samog početka, tako i od ljeta 2015. kada je preuzeo trenersku poziciju u klubu. Martić je s Dinamom osvojio dva Regionalna kupa, 2015. i 2016. 

Tri godine zaredom igrao je polufinale prvenstva države, a prošle sezone i polufinale kupa Hrvatske. U regularnom dijelu prvenstva završio je jednom drugi i dva puta treći. 

Prvu momčad će do kraja sezone, odnosno izbora koji će biti održani nakon završetka prvenstva, voditi stručni stožer - Juraj Fabijanić, Alen Jukić i Hrvoje Božičković. Vrata Futsal Dinama Martiću će biti zauvijek otvorena - stoji, između ostalog, u priopćenju.

Komentara 3

DU
Deleted user
19:45 19.02.2019.

sok i nevjerica....trazi se ocitovanje elle i danijele dvornik

GV
golub Vaso
22:15 19.02.2019.

krivo prezime u naslovu

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:57 19.02.2019.

Ajmo Dinamo,nema predaj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije