Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno imao prometnu

Meštrović: Nećemo kazniti Bočkaja, ali mora paziti

05.08.2019.
u 18:00

Prilikom udarca iščupao je drvo iz korijena, a zatim skrenuo i u automobil koji je tamo bio parkiran

Igrač Osijeka, Petar Bočkaj (23), izgleda se ne zna snaći na cesti kao na travnjaku jer ponovno je sudjelovao u prometnoj nesreći.

Naime, s bijelim se Mercedesom zabio u drvo u Reisnerovoj 111 u Osijeku. Prilikom udarca iščupao je drvo iz korijena, a zatim skrenuo i u automobil koji je tamo bio parkiran.

1/2

Policija je ubrzo došla na mjesto nesreće i testirala ga na alkohol, ali po posljednjim informacijama alkohola u krvi nije imao.

Podsjetimo kako je Bočkaj u ožujku ove godine pijan izazvao nesreću nakon koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt na kojem je bio i s kojeg je objavljivao video snimke. Tada se zabio u benzinsku pumpu gdje je lakše ozlijedio djelatnicu.

Uzrok je bio taj što je ubacio u pogrešnu brzinu, barem tako tvrdi policija. Nakon incidenta, tadašnji trener Zoran Zekić i ostatak uprave kluba odlučili su ga izbaciti iz momčadi, ali vratili su ga jer je obećao kako više neće biti incidenata. Jedan se već dogodio, no klub ga nakon ove nesreće neće kazneno goniti.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MarkoRTF
18:31 05.08.2019.

Ostavite Peru na miru..

DU
Deleted user
06:31 06.08.2019.

Pero ne moze proci psiho test. Bilo je vec takvih " igraca".

MA
MarkoRTF
18:30 05.08.2019.

Šta vi imate njega kažnjavati.Njegova stvar kako živi poslije posla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije