Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNDAY Express

Mascherano sve dogovorio s Barcelonom?

Javier Mascherano
Reuters
15.11.2009.
u 12:36

Sunday Express piše da je veznjak Liverpoola i argentinske nogometne reprezentacije Javier Mascherano (25) dogovorio sve osobne uvjete prelaska u Barcelonu.

Do transfera bi trebalo doći u siječanjskom prijelaznom roku, a izvrsni zadnji vezni zarađivao bi 120.000 eura tjedno.

Barcelona i Mascherano koketiraju još od kraja prošle sezone, no Liverpool je odbacio mogućnost poslovanja nakon što su Xabija Alonsa prodali u madridski Real. Kao glavni razlog želji napuštanja Engleske i tamošnjeg nogometa Mascherano je u više navrata izjavio da mu se supruga nije privikla na život na Otoku, a ta situacija niti danas nije promijenjena.

Dođe li do transfera, pretpostavlja se da on ne bi trebao biti manji od 32 milijuna eura (iako su iz Liverpoola već rekli da je minimalna cijena 50 milijuna eura), a možda niti jedini katalonskoga kluba budući da se zna za obostranu želju za suradnjom brazilskog napadača Manchester Cityja, Robinha, te klupskih prvaka Europe.

Za argentinskog veznjaka interes pokazuje i Juventus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije