Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kajak kanu

Marsonia i u Beogradu potvrdila epitet najboljega

Kajak
Ivica Galović
13.10.2009.
u 14:36

Odličan rezultat ostvarili su kajakaši i kanuisti brodske Marsonije na tradicionalnoj regati za trofej grada Beograda. Iako su već tri tjedna na odmoru te izvan natjecateljske forme, Brođani su izišli u susret molbi svojih domaćina da kao najbolja momčad u Hrvatskoj uveličaju njihov turnir.

Marsonia je u glavnom gradu Srbije osvojila pregršt odličja i još jednom pokazala da s pravom nose naslov trostrukoga državnog prvaka. Posebno treba istaknuti sjajne nastupe Marina Lipovca i Marija Ivića u kajaku jednosjedu, Marka Lipovca, Marija Ivića, Valentine Pudić i Anđele Vukoje u kajaku dvosjedu, Vedrana Božića i Antonija Martića u kanuu dvokleku te ženskog četverca na 1000 metara, koji su osvojili srebrna odličja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije