Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SE SKRIO

Marković "ne čuje dobro", a odgovoran je za potop

'sport......zagreb.....05.05.2008.  hotel sheraton - press, Bilic objavljuje popis igraca za Euro/ markovic, bilic  foto: marko lukunic / vecernji list'
'Photoshop'
11.10.2009.
u 01:22

Šef Rusanove nije jučer htio komentirati krah Bilićeve reprezentacije, i moralni i rezultatski u kvalifikacijama za SP.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković zaradio je gomilu novca, a ima nekakav prastari mobitel kojemu ne radi slušalica. Pa kad nazovete Markovića, s druge strane obično čujete glas:

– Ne čujem ništa, tko god da je, nazovite kasnije...

Istina, to je ipak nešto maštovitija inačica "odbijanca" od "ulaska u tunel", no prečesto se ponavlja i bilo bi vrijeme da mu netko od njegovih ljudi (recimo, Šimo Zirdum!) kupi novi mobitel u znak zahvalnosti što ga, unatoč svemu, i dalje drži u Rusanovoj!

I u subotu popodne doživjeli smo isti "ne čujem dobro" scenarij, a u večernjim je satima predsjednikov aparat bio isključen! Reprezentacija je na "aparatima", a od predsjednika ni slova!

Istina, došao je u Rovinj, no kad su novinari ispred hotela Eden tražili Markovićevu reakciju na preburan dan u kojem je Engleska stavila "točku na i" naših kvalifikacija, nije ga bilo nigdje...

– Ne mogu ga pronaći – govorio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Ma gdje se to Marković bio skrio? Eh... Predsjedniče, nije vrijeme skrivanja, morali ste nešto reći o jednoj od najcrnjih subota hrvatskog nogometa. Vaša je, na kraju krajeva, "zapovjedna odgovornost"!

I kad je sunčano, ali i kad je stigla poplava. Koja bi mogla mnoge odnijeti...

Ključne riječi

Komentara 26

DD
DUVNJAK_DRAGO
09:24 11.10.2009.

Azriel_Cijeli Zagreb ti je CAJKINGRAD .Kud baš na repku ,oni još jedini Himnu poštuju sa rukom na srcu.

DD
DUVNJAK_DRAGO
09:59 11.10.2009.

Azriel_

DD
DUVNJAK_DRAGO
08:19 11.10.2009.

GNJUSNO Ma gdje se to Marković bio skrio? Eh... Predsjedniče, nije vrijeme skrivanja, morali ste nešto reći o jednoj od najcrnjih subota hrvatskog nogometa. Vaša je, na kraju krajeva, \"zapovjedna odgovornost\"! Ovaj novinarčić bi njega odmah u Haag! TIPIČNO HRVATSKI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije