Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA 16 PREVELIKA

Marković: Bolje bih organizirao Udrugu prvoligaša!

Vlatko Marković
Reuters
29.10.2009.
u 08:20

Predsjednik HNS-a, Vlatko Marković, koji je najavio odlazak s čela hrvatskog nogometa, smatra da bi bolje organizirao Prvu HNL.

Hoćete li se sad, nakon što reprezentacija nije otišla na SP, više posvetiti domaćem nogometu? Izražavali ste nezadovoljstvo Ligom 16?

– Naravno da sam nezadovoljan, liga je prevelika, nemamo dovoljno kvalitetnih igrača, na stadione dolazi samo najbliža obitelj i redari. No HNS ne može ništa napraviti jer imamo potpisan ugovor s Udrugom koja je pravni subjekt i koja vodi natjecanje. Ali reći ću vam ovo: da sam ja predsjednik Udruge, bila bi bolje organizirana od HNS-a! Iako sada ide nabolje jer je u Robertu Markulinu Udruga dobila kvalitetnog predsjednika.

Nerijetko se hvalite odlično suradnjom sa svojim IO-om. No Ivan Brleković i Miroslav Uljan sad nisu bili za Bilića, a jesu li Vlado Zec i Šimo Zirdum vaša najveća razočaranja?

– Svatko ima pravo na svoj stav pa tako i Brleković i Uljan. A Zec je mnogo toga napravio za nogomet, međutim završio je u zatvoru. Razni ljudi – razne ćudi. Zirdum? Nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije