Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad bolji

Otkrivena tajna: Evo što je Marku Rogu pomoglo da njegov talent eksplodira ovog ljeta

Marko Rog i Domagoj Antolić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
07.09.2016.
u 14:46

Modri su do kraja napunili i svoju blagajnu u koju je 'kapnulo' gotovo 15 milijuna eura, a Kopenhagen i Dinamo najbolji su klubovi u Europi ovog ljeta

Nogometaši Dinama i ovog su ljeta napravili sjajan podvig i odličnim nastupima u europskim pretkolima uspjeli osigurati ulazak u Ligu prvaka. Modri su tako deseti put zaredom osigurali svojim navijačima pravu nogometnu europsku jesen, a to im je bio šesti put da su izborili najelitnije nogometno natjecanje, četvrti u posljednjih šest godina.

Modri su do kraja napunili i svoju blagajnu u koju je "kapnulo" gotovo 15 milijuna eura, a Kopenhagen i Dinamo najbolji su klubovi u Europi ovog ljeta ako se gleda broj osvojenih bodova koji se računaju u klupski i nacionalni koeficijent. Uz sve nabrojeno, maksimirski klub desetim je ulaskom u skupine europskih natjecanja stao uz sam bok europskih velikana, a nadmašio je neke najveće klubove u povijesti. Uz naš klub, taj su pothvat uspjeli ostvariti samo još Real, Barcelona, Arsenal, Bayern, Benfica, Atletico, PSV, Dynamo Kijev, Porto, Šahtar i Basel.

Foto: PR FOTO

– Presretan sam što sam u dobroj formi i što su moji pogoci bili toliko važni – kazao je Marko Rog, jedan od hrvatskih nogometaša koji je ovog ljeta zaista odskočio. Rog je prvo nastupio na Europskom nogometnom prvenstvu i "strpao Iniestu u mali džep", a poslije je u šest europskih klupskih nastupa postigao četiri pogotka i jednom asistirao. Njegove odlične igre nisu prošle nezapaženo kod europskih velikana pa su se natjecali za njegov potpis, a Rog je na kraju za 16,5 milijuna eura, u jednom od najvećih transfera u hrvatskoj povijesti, otišao u Napoli.

Foto: Večernji list

I koja je tajna takve forme Marka Roga? Nove Adidas X16 PURECHAOS kopačke koje su mu pružile priliku da na terenu dokaže svoju brzinu. Takve kopačke stvorene su za igrače koji stvaraju kaos na terenu, svojim inovativnim dizajnom omogućavaju lakoću i aerodinamiku koja podupire brze i nagle kretnje te promjene smjera zahvaljujući PURECUT SOCK sistemu.

Uz Roga valja istaknuti i Domagoja Antolića, nogometaša koji uvijek daje sve od sebe na terenu, a može se pohvaliti da je kao kapetan svoje suigrače odveo do Lige prvaka. Njegova tajna su ACE 16 PURECONTROL, kopačke koje dolaze u solarno žutoj nijansi te su prekrivene Primeknit materijalom koji omogućava savršeno prianjanje dok napredni NON STOP GRIP sustav pomaže u boljoj kontroli lopte. Adidas ACE 16 kopačke namijenjene su igračima koji kontroliraju igru baš poput Domagoja Antolića koji na svojoj kapetanskoj poziciji mora imati jasan pregled terena te kontrolu svake situacije kako bi s lakoćom gospodario igrom. Sve to pokazao je u 508. minuta koliko je proveo na terenu u europskim utakmicama.

Foto: Večernji list

Pred Antolićem i Rogom sada su novi izazovi. Rog se mora dokazati u novom klubu i nametnuti se novom treneru te ponovno postati ljubimac navijača, baš kao što je bio i u svim klubovima u kojima je igrao tijekom karijere. S druge strane, Antolić je ostao u hrvatskoj ligi, u kojoj će se boriti za nove trofeje u svojoj prebogatoj kolekciji, a očekuju ga novi europski izazovima u kojima će, uvjereni smo, ponovno odgovoriti na najbolji mogući način.

A ako i vi poželite ove kopačke koja su tajna uspjeha ovih vrhunskih igrača, u Hrvatskoj su dostupne kopačke iz Speed of light kolekcije po preporučenim MPC: ACE 16 za 1899 kn, X 16 za 1499 kn te treći model iz kolekcije – MESSI 16 PUREAGILITY, kopačke u šokantno plavoj boji čiji je dizajn inspiriran igrom najboljeg nogometaša svijeta, koje su dostupne po cijeli od 1499 kn.

Sadržaj omogućio Adidas.

>>Dinamo će biti ispred Lyona ili Seville u LP-u, igrat će proljeće!

>>Marko Rog napušta Dinamo i odlazi u Napoli: Ovo je veliki korak u mojoj karijeri

Komentara 12

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
15:21 07.09.2016.

Idem po kopačke i potpisujem za Real sljedeće sezone.

OD
otac_domovine
16:13 07.09.2016.

Ovo je kvalitetniji članak nego 99% onih na večernjem. Zaposlite Adidas da vam piše članke.

DI
dinamo123456
15:58 07.09.2016.

prikriveno oglašavanje opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije