Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir u Cincinnatiju

Marin Čilić pobijedio zlatnog Andyja Murraya i prvi put osvojio Masters!

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.08.2016.
u 23:47

Bila je ovo tek treća Čilićeva pobjeda u 14. međusobnom ogledu protiv Murraya, ali došla je u najboljem trenutku jer je Marin prvi put u karijeri osvojio Masters

Marin Čilić osvojio je turnir iz Masters 1000 serije koji se ovog tjedna igrao u Cincinnatiju. Hrvatski tenisač i u finalu je nastavio sa sjajnim igrama i pobijedio osvajača zlatne medalje iz Rija Andyja Murraya sa 6:4, 7:5.

Čilić je sjajno otvorio meč i poveo s 5:2, Murray je zatim uspio vratiti jedan break, ali više od toga nije uspio i Marin je poveo 1:0.

U drugom setu čvrsto su se držali servisi do 5:5, a onda je Čilić došao do 0:40. Nije uspio iskoristiti tri vezane break-lopte, ali je srećom kasnije u gemu iskoristio protivnikovu pogrešku i uspio povesti 6:5 te poslije servisom riješiti meč.

Bila je ovo tek treća Čilićeva pobjeda u 14. međusobnom ogledu protiv Murraya, ali došla je u najboljem trenutku jer je Marin prvi put u karijeri osvojio Masters. Hrvatska je na to čekala od 2010. godine kada je Ivan Ljubičić u Indian Wellsu otišao do kraja i ostvario najveći uspjeh karijere.

Dodajmo da je Masters u Cincinnatiju osvojio i Ivan Dodig koji je do naslova došao u paru s Marcelom Melom.

>>Dodig i Melo osvojili četvrti Masters trofej

Komentara 30

KR
krxone
23:54 21.08.2016.

Bravo Marine bravooooo

GL
GLADIATOR
23:52 21.08.2016.

To zemljak, kamen krš i maslina......

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:58 21.08.2016.

bravo Marine, zanimljivo koji se sve sportovi objavljuju pod rubrikom sport osim koašarkaškog olimpijskog finala ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije