Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parovi

Dodig i Melo osvojili četvrti Masters trofej

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoić/Pixsell
21.08.2016.
u 22:57

Ovim naslovom Dodig i Melo su se približili još jednom, četvrtom uzastopnom nastupu na završnom turniru osam najboljih parova na ATP Finalu u londonskoj O2 Areni.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo osvojili su naslov pobjednika na ATP turniru Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje su u nedjeljnom finalu svladali Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua sa 7-6 (5), 6-7 (5), 10-6.

Dodigu i Melu to je šesti zajednički naslov, a četvrti na turnirima Masters 1000 serije. Hrvatsko-brazilski par trijumfirao je ove godine na kanadskom Mastersu u Torontu, prošle godine u pariškom Bercyju te 2013. u Šangaju.

Ovim naslovom Dodig i Melo su se približili još jednom, četvrtom uzastopnom nastupu na završnom turniru osam najboljih parova na ATP Finalu u londonskoj O2 Areni.

ATP Cincinnati, parovi - finale:

IVAN DODIG/Marcelo Melo (HRV-Bra/4) - Jean-Julien Rojer/Horia Tecau (Niz-Rum/5) 7-6 (5), 6-7 (5), 10-6

Komentara 1

BA
balic
10:47 22.08.2016.

Cestitke decki ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije