Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
World Soccer

Mandžo je jedna od šest velikih nada, rođeni je pobjednik

Dinamo Mladost (1)
Boris Šćitar/Pixsell
06.07.2010.
u 08:27

World Soccer komplimentima je opisao Dinamova napadača Marija Mandžukića, tvrdi da bi maksimirski klub bez njega teško dominirao hrvatskim prvenstvom, da se fantastično kreće...

"Lomi obrane jednim dodirom, vizijom i brzinom", piše spomenuti list.

Jedan je od šestorice igrača na popisu rođenih pobjednika i velikih nada. Tu su još De Sutter (Anderlecht), Douglas (Twentea), Coentrao (Benfica, igrao za Portugal u JAR-u), Kabore (Olympique Marseille) i Leto (Panathinaikos).

– Ne znam kad ću biti spreman, hoću li za Koper – kaže Mandžukić koji se na pripremama nije nimalo štedio.

Ključne riječi

Komentara 4

10
101lakeoswego
11:54 06.07.2010.

hehehehehehehe VELIKA NADA-zaborava, hehehehehehe svis e svadjau zanjega pa tako real veli barceloni, mi ga necemo uzmite ga vi,a barcelona odgovara: mi vam jos i platimo samo si ga uzmite hehehehehehehehe

OB
-obrisani-
14:47 06.07.2010.

Mandzukic ....VELIKA nada......... a na tome ce izgleda i ostati........Taj decko nikako da se opameti

NI
nixonite
18:12 06.07.2010.

Udri Mandžaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije