Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Najtužnija proslava'

Mandža: Muka je gotova, želimo sve brzo zaboraviti

'13.05.2010., Zagreb - Nogometna utakmica zadnjeg 30. kola T-Com 1. HNL u kojoj se sastaju prvak NK Dinamo i NK Karlovac. Igraci i strucno vodstvo Dinama proslavilo je naslov prvaka u tuznoj atmosferi
'Goran Stanzl/PIXSELL'
13.05.2010.
u 21:35

Prvaci pognutih glava, bez smiješka, ismijani i izviždani od nekoliko stotina namjernika koji su se našli na tribinama. I tehnika je zakazala, iz topova za vatromet nije se zadimilio. Usamljeno je tek Luis Ibanez skakao sa šampanjcem.

– Napokon je gotovo, sve što smo u ovoj polusezoni odigrali treba što prije zaboraviti. Jurčića treba pitati zašto nam je forma pala. Prvi smo, a ostalo... – komentirao je Marijo Mandžukić koji bi najradije od svega što prije pobjegao u svom skupocjenom terencu.

Kada? Tek je slegnuo ramenima i pogledao u nebo.

Dinamova igra-uspavanka neće proći u Europi, kapetan broda svjestan je da većina suigrača samo čeka tren kada će se iskrcati.

– Nikad nisam bio na tužnijoj proslavi naslova prvaka. Igramo slabo, neki nemaju snage ni potrčati, mučimo se sa svakim. Hvala Bogu, napokon je i to gotovo. Možda sam i ja ove mlađe preplašio, pokušao sam dreknuti, ali ni to ne pomaže – očajavao je R. Kovač.

– Tek smo malo proslavili u svlačionici, idemo što prije kući. Ni transferu se ne nadam – dodao je Milan Badelj.

Komentara 1

MM
mmarti35
08:03 14.05.2010.

Ajde ti Mandža zamisli kako je ljudima tebe gledat, tvoje bahato i drsko ponašanje, tvoju lijenost i nevoljkost da se uopće pokreneš... A zarađuješ Mjesečno toliko da blagajnica u Konzumu taj novac ne zaradi u 10 godina stajanja za kasom! Pa ti vidi kome stvarno treba biti muka đilkošu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije