Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNA CIFRA

Manchester United našao zamjenu za Pogbu, plaćat će ga astronomski

Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.06.2019.
u 13:30

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Bayern i Tottenham, no ponuda s Old Trafforda je najizdašnija

Engleski nogometni velikan Manchester United pronašao je zamjenu za Paula Pogbu, ako francuski veznjak ovoga ljeta napusti Old Trafford.

Umjesto Pogbe u redove 'Crvenih vragova' dolazi njegov sunarodnjak Adrien Rabiot kojem je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom. Man United je Rabiotu ponudio 200.000 eura tjedne plaće te dodatnih pet milijuna eura.

Rabiot je propustio drugi dio sezone nakon što je odbio trenirati i produžiti ugovor s Parižanima nakon čega je suspendiran.

U zimskom prijelaznom roku bio je korak do prelaska u Barcelonu, no transfer je propao, kako prenose španjolski mediji, zbog njegovih nerealnih zahtjeva. O njegovoj karijeri brine se majka Veronique, koja mu je također zbog financijskih razloga, upropastila i transfer u Juventus.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Bayern i Tottenham, no ponuda s Old Trafforda je najizdašnija.

Rabiot bi na Old Traffordu trebao zamijeniti Paula Pogbu koji je navodno prihvatio ponudu Real Madrida od 12 milijuna eura po sezoni.

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:18 03.06.2019.

Pa tko bira ove igrače u Manuu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije