Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto ne igra?

Majer postao igrač odluke pa progovorio o statusu u Rennesu: 'Naravno da želim igrati u prvom sastavu'

Europa League - Group B - Dynamo Kyiv v Stade Rennes
KACPER PEMPEL/REUTERS
24.10.2022.
u 09:33

Iako ga traži 'pola Europe', Lovro Majer nema adekvatnu minutažu u domaćem prvenstvu.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer odlučio je susret Rennesa i Angersa iako je opet započeo susret s klupe. 

Njegov klub slavio je na gostovanju 1:2 i to pogotkom s bijele točke u zadnjim sekundama, penal je realizirao naš nogometaš koji je ušao u 60. minuti dvoboja, bio mu je to već sedmi susret da započinje s klupe. 

Nakon utakmice govorio je o svom statusu kod trenera Genesija i ustvrdio da mora biti još bolji. 

- Ne odlučujem ja o tome hoću li započeti utakmicu ili ne. Naravno da svaku utakmicu želim započeti u prvom sastavu. Mislim da moram biti bolji na treninzima i u utakmicama u kojima dobijem priliku. Pristao sam produžiti ugovor jer želim s Rennesom napraviti velike stvari. Sretan sam ovdje, ništa se nije promijenilo - rekao je Majer. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:48 24.10.2022.

Zašto se insinuira kako Majer nema dobar status kod trenera, a dali mu pucati penal za pobjedu? Pa on i sam kaže da mora biti bolji na treninzima i utakmicama (što u zadnje vrijeme baš i nije bio).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije