Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE KAPETANA

Luku Modrića pitali oprašta li se od reprezentacije, ovo je njegov odgovor

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
28.06.2021.
u 21:23

- Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestititi - dodao je Modrić.

Hrvatski kapetan Luka Modrić prokomenitrao je poraz od Španjolske nakon produžetaka (5:3) i ispadanje s Europskog prvenstva.

- Poveli smo iz sretnog gola 1:0. Poslije su oni bili bolji, bar prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli igrali smo bolje i stvarali više šansi i otud je došlo i izjednačenje gdje smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo upjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica prokrenula i nismo imali snage za povratak - rekao je Modrić za HRT.

- Znali smo da možemo igrati s njima, i trebao nam je taj jedan gol 3:2 koji nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu. Dali smo sve, istrošli smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestititi - dodao je Modrić.

Na pitanje hoće li voditi Hrvatsku do Svjetskog prvenstva u Katru, Modrić je odovorio da se prvo treba dobro odmoriti i razmisliti o svemu.

>> Pogledajte i Blanku Vlašić i Kopenhagenu

Ključne riječi

Komentara 75

TE
Tea1234
21:49 28.06.2021.

Prestanite Luku svako malo maltretirati ko hijene s tim istim idiotskim pitanjem! 🤯 Kad će osjetiti da mora otići, on će to reći glasno i jasno. Dotad smo sretni.

DU
Deleted user
22:11 28.06.2021.

Normalno da Luka ostaje. Ako je dobar Realu onda sigurno i reprezentaciji.

MA
marta22
23:05 28.06.2021.

Naši su se borili junački i bili su super! Prestanite se iživljavati pljuvanjem po izborniku ili bilo kojem igraču jer ćete mladim ljudima potpuno ogaditi sport. Tko će uopće htjeti igrati i baviti se sportom ako si kriv svaki put kad ne pobijediš? Najjači pljuvači su eksperti s pivskim trbusima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije