Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitan za Rusiju

Loše vijesti za vatrene! Ozlijedio nam se važan igrač

Ćorluka - Srna
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
07.05.2018.
u 07:30

Ćorluka je odigrao prvo poluvrijeme, a onda ga je zamijenio Pejačinović

Vedran Ćorluka nije se ove sezone naigrao u moskovskom Lokomotivu, no zato je s njim podigao naslov prvaka Rusije i to treći naslov u povijesti tog kluba. Prvi nakon 2004. godine. Naslov su osvojili prvi put 2002., zatim 2004., te sada i to zahvaljujući minimalnoj, 1:0 pobjedi na domaćem terenu protiv rivala Zenita. Pogodak vrijedan naslova postigao je Portugalac Eder.

Ćorluka je odigrao prvo poluvrijeme, a onda ga je zamijenio Pejačinović. Tako je Lokomotiv nakon 29 odigranih kola, sa 60 bodova pobjegao drugoplasiranom Spartaku četiri boda. Do kraja ruskog prvenstva ostalo je samo jedno kolo koje momčadi Jurija Semina neće značiti previše. A izgleda da će se Lokomotiv nakon ovog trijumfa pridružiti u borbi za grupnu fazu Lige prvaka. Velika je to stvar za moskovski klub koji je ove sezone igrao Europsku ligu u kojoj je Ćorluka upisao dvije utakmice. Naime, većinu sezone hrvatski stoper bio je ozlijeđen.

Imao je problema s Ahilovom tetivom, stoga je propustio i dosta prvenstvenih utakmica. Odigrao ih je svega šest. Ozljedu je obnovio baš u utakmici EL-a protiv Atlético Madrida. Imao je problem baš s Ahilovom tetivom desne noge koju je operirao u travnju prošle godine.

Prema riječima trenera Jurija Semina, i prije utakmice protiv Zenita bio je upitan, no ipak je zaigrao. Nije to bila najpametnija odluka jer se ponovno ozlijedio pa napustio teren.

– Ta ozljeda mogla bi se ponoviti bilo kada. Ćorluka je mogao doći i reći da ne može igrati jer se priprema za Svjetsko prvenstvo, no rekao mi je da može igrati. Nadam se da će biti spreman za Mundijal – izjavio je trener Juri Semin.

 

Komentara 27

JE
jejeee
09:25 07.05.2018.

Duje Caleta-Car mora igrat bezobzira bio corluka spreman ili ne !! stoperi: Caleta-Car i Lovren

HA
hazo
10:25 07.05.2018.

Ahilova tetiva je i grku bila bolna točka, jednom ti pukne i nikad više nisi onaj stari ! Iskustvo je dokazalo.Šteta za Čarlija i za repku. Zdrav i u pumoj formi bi nam dobro došao, ali to je utopija. Nažalost.

NM
nemirno more
10:50 07.05.2018.

da li netko gleda kako igra salzburg,a na bolnoj poziciji igra duje caleta-car...i to igra kao pravi CAR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije