Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
El Clasico

Barcelona s igračem manje ostala neporažena protiv Reala

Barcelona s igračem manje ostala neporažena protiv Reala
Foto: Reuters/Pixsell
06.05.2018. u 22:51

Iako ovaj puta El Clasico nije imao nikakvu natjecateljsku težinu, jer je Barcelona već osigurala naslov prvaka, dvoboj na Camp Nou bio je dovoljno zanimljiv, a na kraju je završilo neodlučeno 2-2, premda je Real cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više.

Prvi gol nije trebalo dugo čekati. Nakon lijepe akcije Barcelone mrežu je u 10. minuti zatresao Luis Suárez. No, Real je brzo došao do poravnanja nakon pogotka Cristiana Ronalda u 15. minuti.

Barcelona - Real Madrid
1/13

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+3) problemi za Barcelonu, jer je desni branič Sergi Roberto isključen zbog toga što je laktom udario Marcela. U poluvremenu trener Reala ostavio je na klupi Ronalda, koji se žalio na ozljedu, a zamijenio ga je Marco Asensio.

Barcelona u nastavku, bez obzira što je ima igrača manje, ponovno vodi, a strijelac je Lionel Messi u 52. minuti. Igrači Reala su prosvjedovali kod suca tvrdeći da je golu prethodio prekršaj na Varaneu, ali bez uspjeha.

 U 70. minuti Lionel Messi nije iskoristio stopostotnu priliku, a kazna je stigla već u 73. minuti, kada je Gareth Bale donio izjednačenje Realu, 2-2, što je bio i konačan rezultat.

U dresu Reala Luka Modrić odigrao je cijeli susret, pruživši solidnu igru, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 84. minuti. Ivan Rakitić je za Barcu igrao svih 90 minuta.

BARCELONA: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta (Paulinho, 58), Coutinho (Semedo, 46), Messi, Luis Suarez (Alcacer, 90+2).
 
REAL MADRID: Keylor Navas, Nacho (Lucas Vazquez, 68), Varane, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos (Kovačić, 84), Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo (Asensio, 46).

 

Komentara 18

DU
Deleted user
23:06 06.05.2018.

Dobra tekma........sudac katastrofa,,,,ostetio oba tima.........Penal za Real,,,2-1 gol cisti prekrsaj,,,, 3-1 gol ponisten jer zaledja uopce nije bilo,,,,crveni bez razmisljanja Bale-u.............sve u svemu posten rezultat ako sagledamo suceve greske............

Avatar Bond007
Bond007
22:28 06.05.2018.

Kada počneš igrati u la ligi prvo naučiš tehnike bacanja,...

ST
Startrack
01:29 07.05.2018.

Dobra utakmica. I Modric i Rakitic dobri. Neznam koja je potreba lose pisati o vanjskim stvarima ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije