Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi poraz

Lokomotiva šokirala Rijeku: Slavila iz jedanaesterca u 90., Andrijašević tragičar

Lokomotiva - Rijeka
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/15
06.05.2017.
u 21:12

Rijeka je ostala bez prave prilike za pogodak, a oprezna taktika obila joj se o glavu.

Lokomotiva je Kranjčevićevoj u 32. kolu MAXtv Prve HNL pred 2500 gledatelja priredila veliko iznenađenje i nanijela prvi ovosezonski poraz Rijeci (1:0). Posrtaj momčadi Matjaža Keka sigurno je najviše obradovao Dinamo budući da se sada prednost vodeće Rijeke smanjila na pet bodova (79-74). Tijek utakmice možete pogledati ovdje.

Iznenađenje je tim veće jer gledatelji su u ulici pjesnika gledali borbenu utakmicu, ali bez većih prilika i uzbuđenja sve do same završnice i sudačke nadoknade.

Prvo je u 90. minuti vratar Rijeke Prskalo obranio udarac Antunovića sa deset metara, a potom je ponajbolji igrač Prve HNL, Franko Andrijašević, napravio veliku glupost zbog koje bi momčad s Rujevice mogla žaliti na kraju prvenstva.

Nakon kornera veznjak i prvi strijelac Kekove momčadi povukao je Alija Karimija koji je pao, a sudac Igor Križarić iz Čakovca pokazao je na bijelu točku.

Siguran realizator jedanaesterca bio je Lovro Majer.

Ujedno, Andrijašević je dobio žuti karton zbog kojeg će propustiti derbi s Hajdukom.

Armada koja je uoči utakmice najavila dolazak 1500 svojih pristaša ostala je u šoku. Utihnula je nakon što je tijekom cijele utakmice glasno bodrila svoju momčad.

Rijeka je tako završila utakmicu bez prave prilike za pogodak, bila je to suviše oprezna taktika uz Hajduk najefikasnije momčadi prvenstva, a koja joj se na kraju obila o glavu.

Lokomotiva - Rijeka
1/15

Lokosi su pak stigli do velikih bodova te su na ljestvici preskočili Slaven Belupo. Sad su peti sa 36 bodova. Prekinuli su također neugodan niz od deset uzastopnih pobjeda Rijeke u međusobnim susretima.

Lokomotiva: Šemper - Valentić (od 78. Bočkaj), Karimi, Radonjić (59. Antunović), Rrahmani - Çekiçi (od 70. Majer), Grezda, Kolinger, Šunjić - Capan, Majstorović

Rijeka: Prskalo - Ristovski, Župarić, Elez, Žuta - Mišić, Bradarić - Vešović, Andriješvić, Gorgon (od 78. Matei) - Gavranović (od 56. Bezjak)

Komentara 34

UV
Uvjekprotiv
21:44 06.05.2017.

Sad ih skine Hajduk i eto naslova u Maksimir! VOLIM TE DINAMO!!!!!!!!

Avatar cluesblues
cluesblues
21:40 06.05.2017.

rijeka cijelo proljece ne igra "sampionski" kak to vole rec euforicni novinari - u prvom dijelu prvenstva su bili bolji, ali jos od one utakmice u maksimiru s dinamom, kad ih je spasil sudac, rijeka je u padu i ovoo proljece su neke bodove dobili jako tijesno i uz sudacke pogurance - danas se lokosima nemre cak nit zlobno predbacit da su igrali nesto posebno radi dinama, nisu se bacali na glavu, jednostavno rijeka je bila losa - ipak, kad se sve zbroji rijeka je zasluzila naslov, prednost je jos uvijek jako velika, ali puno toga ovisi i o hajduku (koji je u naletu, sam je pitanje dal ce pustit rijeci, jer objektivno trenutno je u boljem tonusu) i naravno jos rijeku ceka belupo (al tu ne vjerujem da cebit iznenadjenja)...i naravno, cak i da dinamo dobije sve do kraja, i rijeka popusi jos 2 boda negdje, dinamo je mora dobt sa vise od 3 gola u maksimiru u kaj ne vjerujem...

JA
jare71
22:07 06.05.2017.

Rijeka bi mogla popušiti prvenstvo, a ključeve toga ima Hajduk,,,,5 bodova je nikakva prednost s obzirom da je zadnja utakmica na Maksimiru,,, mogle bi se rijeci vratiti sve ove pobjede protiv Hajduka na nos, pa i ona kad su Hajduka dobili 1:3 na Poljudu i uzeli mu prvenstvo.,,,,nakon ovoga poraza ući će im voda u uši.,,, Da su odigrali neriješeno, e to bi bila već druga priča, i onda bi im zadnja utakmica bila na veliku gol razliku, ,,ovako je to nešto sasvim drugo,,,, da sam ja bio na kekovom mjestu igrao bih na kontru, a svoj gol čuvao kao zjenicu.,,,sad su šanse za prvenstvo 50:50. Živi bili pa vidjeli. Ili nek' se dogovore sa Hajdukom,,,,iduće prvenstvo 12 bodova ili igramo na nož. Ajmo bijeli,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije