Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV TSONGE

Ljubičić: Osjećao sam se pola metra viši

Ivan Ljubičić
Reuters
25.02.2010.
u 08:51

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić bio je vrlo zadovoljan svojom igrom u pobjedi protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge 7-5, 6-3 u 2. kolu velikog ATP turnira u Dubaiju.

U dvoboju protiv 5. nositelja i 11. igrača svijeta Tsonge, koji je za nastup u Dubaiju dobio pozivnicu organizatora, Ljubičić je servirao briljantno, kao u najboljim danima. Zabio je 15 asova i osvojio 35 od 39 poena nakon prvog servisa, odnosno, impresivnih 90 posto. Tsongi nije dopustio niti jednu break loptu.

- Bio je ovo definitivno moj najbolji meč koji sam odigrao u zadnje vrijeme. Ponekad, kada servirate, imate osjećaj da ste pola metra viši nego što jeste. Takav sam osjećaj imao protiv Tsonge – izjavio je 26. tenisač svijeta i finalist u Dubaiju 2005. godine.

Tsongu je dobio drugi put u trećem dvoboju. Prethodna dva odigrali su lani. Francuz je bio bolji na tvrdoj podlozi u Melbourneu, na Australian Openu, a Ljubičić mu je uzvratio na zemlji u Madridu.

- Jo-Wilfried se danas nije najbolje osjećao na terenu – priznao je Ljubičić.

U četvrtfinalu ga očekuje dvoboj protiv branitelja naslova i drugog nositelja, Srbina Novaka Đokovića, kojeg je pobijedio 2006. godine u polufinalu zagrebačkog turnira, ali je nakon toga izgubio četiri uzastopna dvoboja, od toga tri prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:40 25.02.2010.

Bravo Ljubo! Sada sredi i Đoku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije