Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Lakersi tricom sekundu prije kraja svladali Houston

NBA Oklahoma
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
08.11.2013.
u 08:49

Los Angeles Lakersi su teškom mukom izborili pobjedu na gostovanju kod Houston Rocketsa. Slavili su s 99:98 nakon što je Steve Blake pogodio tricu sekundu prije kraja susreta.

U noći s četvrtka na petak u NBA ligi su odigrane tri utakmice. Do pobjeda su stigli Miami, Denver i Lakersi.

Aktualni prvaci slavili su protiv Los Angeles Clippersa sa 102:97. Najraspoloženiji kod Miamija bio je Dwayne Wade s 29 koševa od čega 11 u posljednjoj četvrtini dok je LeBron James dodao 16 poena. Kod Clippersa je Blake Griffin postigao 27 koševa uz 14 asistencija.

Los Angeles Lakersi su teškom mukom izborili pobjedu na gostovanju kod Houston Rocketsa. Slavili su s 99:98 nakon što je Steve Blake pogodio tricu sekundu prije kraja susreta. Za Lakerse je Jodie Meeks ubacio 18 koševa, dok je Wesley Johnson postigao 16. Kod Houstona je James Harden zabio 35 koševa.

Denver je na svom parketu svladao Atlantu Hawkse sa 109:107 i stigao do prve pobjede nakon četiri utakmice. Nuggetse je predvodio Ty Lawson s 23 koša.

>> LeBron James ušao u odabrano društvo NBA velikana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije