Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNO I GLASNO

Kruno Jurčić: U Dinamu se trebaju upaliti svi alarmi. Ako se ne reagira, teško će biti bolji

Screenshot/Nova TV
10.12.2023.
u 22:32

U Dinamu je beskonačna promjena igrača i formacija, to je uništilo samopouzdanje kod igrača, Kada se uništi samopouzdanje, nijedan igrač Dinama nije u formi, komentirao je bivši trener zagrebačke momčadi

Dinamo je u subotu u utakmici 18. kola HNL-a na svojem Maksimiru svladao posljednju momčad lige Rudeš 1:0. Za Dinamo je pobjednički pogodak u 75. minuti susreta postigao Sandro Kulenović, ali Rudeš je prije toga imao mnoštvo prigoda za vodstvo koje nisu iskorištene i Dinamo nije bio uvjerljiv. 

Tu neuvjerljivost Dinama je u emisiji Stadion na HRT-u komentirao i bivši hrvatski reprezentativac te bivši trener Dinama Kruno Jurčić, koji smatra da situacija uopće nije dobra.

- Prvo poluvrijeme protiv Rudeša i Astane je znak da se upali alarmi na svim razinama u Dinamu. Ako se ne reagira, teško će doći do napretka - započeo je Jurčić u emisiji Stadion.

Nakon toga je bivši strateg Dinama komentirao i konstantne rotacije koje je od početka svojeg trenerskog mandata na klupi hrvatskog prvaka radio Sergej Jakirović

- U Dinamu je beskonačna promjena igrača i formacija, to je uništilo samopouzdanje kod igrača, Kada se uništi samopouzdanje, nijedan igrač Dinama nije u formi - rekao je Jurčić, pa dodao:

- Neću komentirati drugo poluvrijeme, to je bio horuk nogomet, kada idete u napad s pet špica pa samo ubacujete. Takve situacije u Europi se kažnjavaju s dvije-tri kontre i gotova je utakmica.

Na kraju se Jurčić dotaknuo i Rudeša, kojem je ova utakmica protiv Dinama bila prva pod novim-starim trenerom Davorom Mladinom, koji ih je i uveo iz druge u prvu hrvatsku ligu.

- Pohvalio bih Rudeš i kolegu Mladinu koji je pokazao da se u tri dana može postaviti ekipa, da nema paničnih intervencija. Stvorili su šanse i trebali su voditi prvo poluvrijeme - rekao je Jurčić.

Komentara 9

Avatar feudalac
feudalac
01:20 11.12.2023.

"...to je bio horuk nogomet, kada idete u napad s pet špica pa samo ubacujete." Da slažem se Kruno, jedino je licemjerno da to spočitavaš Dinamu na jednoj utakmici a hajduk tako igra stalno pa ni riječi o tome

DM
D'Mich
02:03 11.12.2023.

Mislim da je već prekasno. Nažalost oni dani kad je Dinamo kući slao velikane su iza nas sad ćemo imati sasvim prosječan Dinamo i slabiju repku. I nešto zanimljivije prvenstvo ali to me neće posebno utješiti kad znam da je najveći doseg hrvatskog nogometa konferencijska liga. A i to samo najesen.

Avatar Burviles
Burviles
11:18 11.12.2023.

sad se je pravi javil,njega što dalje od Dinama !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije