Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA OZLJEDA

Loše vijesti za Hajduk, bez jednog od najvažnijih igrača će igrati derbi protiv Dinama

Hajduk na Poljudu pobijedio Goricu 3:0
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
09.12.2023.
u 08:16

Možda čak i više od propuštanja punog plijena Hajdukovog stratega boli činjenica da mu se u tom dvoboju ozlijedio jedan od ključnih igrača. Zadnji vezni Hajduka Mihael Žaper je u završnici utakmice izašao iz igre zbog ozljede te napustio teren šepajući

Hajduk je u petak na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrao 1:1 protiv Lokomotive u prvoj utakmici 18. kola HNL-a i tako je prekinut niz 'bijelih' od sedam uzastopnih pobjeda te savršen omjer u novom mandatu trenera Mislava Karoglana. 

Možda čak i više od propuštanja punog plijena Hajdukovog stratega boli činjenica da mu se u tom dvoboju ozlijedio jedan od ključnih igrača. Zadnji vezni Hajduka Mihael Žaper je u završnici utakmice izašao iz igre zbog ozljede te napustio teren šepajući. 

Dan nakon utakmice potvrđeno je o kakvoj se ozljedi radi. Žaperu je pukao mišić zadnje lože, zbog čega će s terena morati izostati minimalno mjesec dana, što znači da sigurno propušta derbi sljedećeg vikenda u kojem Hajduk na Maksimiru gostuje kod Dinama. 

Žaper je ovog ljeta stigao u Hajduk u jednom od najizdašnijih transfera u povijesti kluba. Veznjak je došao u transferu iz Osijeka vrijednom milijun eura, što je peti najskuplji ulazni transfer u Hajdukovoj povijesti. Skuplji su bili samo Anas Sharbinij (2 milijuna) Senijad Ibričića (1,8), Niko Kranjčar (1,5) i Filip Krovinović (1,5).

Nakon što je prve dvije utakmice po transferu bio na klupi za Hajduk, Žaper se ubrzo prometnuo u jednog od ključnih igrača splitske momčadi budući da je idućih devet utakmica zaredom bio u početnoj postavi te pokazao iznimnu kvaliteti na poziciji 'šestice'. 

Hajduk protiv Dinama neće moći računati ni na pričuvnog igrača Anthonyja Kalika koji je u utakmici protiv Lokomotive zaradio treći žuti karton i tako je suspendiran za derbi u idućem kolu.


 
 

Komentara 1

ST
sttipe
11:55 09.12.2023.

Tko je sinoć, sabotirao, "tihu VAR provijeru, u 2 Hajdukove i jednoj Lokomotivinoj situaciji, koje su opravdano "mirisale", na penal??? Pa jel Var uistinu postoji samo za to da Dinamu osigura prvenstvo??? Dinamo -Osijek, uključuje se, (poklanja na ništa) dvaput, a sinoć "šuti", dvaput??? Ne moraju bit penali, ali provjere MORAJU!!! Molim gospodu iz var sobe da dođu na TV, i jasno odgovore zašto ne odrade ono za šta su plaćeni!!! (A ako to dinamu ne ide u prilog).. Mediji su odradili pokrivanje krađa, trubili su danima laži, kako se Hajduku sviraju olako penali, dok su se u isto vrime dinamu poklanjali penali, da ne ostane prevelika razlika dok se uigraju!!! Dinamo poguran za 6 bodova, Hajduk osakačen za cca 9 bodova!!! 15 bodova a još nije pola prvenstva prošlo!!! U Hrvatistanu ništa novo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije