Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Jakirović: U prvom poluvremenu smo bili jako slabi, imali smo žustar razgovor u svlačionici

Dinamo i Rudeš sastali se u 18. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
09.12.2023.
u 20:28

- Prvo poluvrijeme smo bili jako slabi, falilo nam je agresije i intenziteta, nismo radili ono što smo trebali. Bili smo u drugoj brzini, to ne mogu objasniti, Rudešani su nas par puta ugrozili. Imali smo žustar razgovor u svlačionici,

Trener Dinama Sergej Jakirović prokomentirao je pobjedu nad Rudešom u 18. kolu SuperSport HNL-a. Susret na Maksimiru završio je 1:0, a jedini je gol zabio Sandro Kulenović.

- Prvo poluvrijeme smo bili jako slabi, falilo nam je agresije i intenziteta, nismo radili ono što smo trebali. Bili smo u drugoj brzini, to ne mogu objasniti, Rudešani su nas par puta ugrozili. Imali smo žustar razgovor u svlačionici, uspjeli smo kasnije probiti njihov blok, kasnije smo imali još neke situacije da ranije riješimo utakmicu. Uzeli smo tri boda, sve drugo je za zaborav - rekao je Jakirović, prenose 24sata.

- Imali smo normalnu pripremu, znam kako je teško kad netko unaprijed upiše tri boda. Napravili smo sve u analizi, stavili na teren najbolje što imamo u ovom trenutku, ali nismo bili dobri. Je li to psihološki problem? Ne znam, ali nema podcjenjivanja. Znamo u kakvoj smo situaciji, u sljedeće dvije utakmice moramo biti bolji.

Iduću nedjelju je derbi s Hajdukom koji je remizirao s Lokomotivom.

- Više se baziram na svoju momčad, ali naravno da pogledam i druge utakmice. Znao sam da im neće biti lagano, Lokomotiva je dobra, mlada i potentna momčad. Svaka utakmica u HNL-u je teška. Derbi? To može biti ključ u borbi za naslov, mi moramo biti bolji nego danas. Derbi je derbi, tu se ne staje na ljestvici. Ovo nam je treći derbi u sezoni i moramo konačno uzeti tri boda - rekao je Jakirović te dodao da je na poluvremenu imao žustar razgovor s igračima.

- Pristup je morao biti bolji, mi smo na momente igrali kao da vodimo 3-0. Puno toga nije bilo dobro, znao sam da nešto moramo mijenjati. Razmišljao sam koliko zamjena napraviti na poluvremenu, na kraju sam se odlučio samo za jednu, a mogao sam za puno više.

Davor Mladina, trener Rudeša, je rekao:

- Mislim da mogu biti zadovoljan prezentacijom momčadi, ne i rezultatom. Nadam se da ćemo imati energije ponoviti ovakve utakmice, preostala nam je još jedna do kraja. Da smo možda prvi dali gol, oni bi vjerojatno bili nervozniji.

 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar feudalac
feudalac
07:47 10.12.2023.

Jakirović stvarno ima dobre živce... svaki normalni trener bi Ljubičića, nakon 10 minuta lansirao nogom u stražnjicu, sramota da takav balvan nosi dinamov dres

ZA
!zagreb!
14:25 10.12.2023.

Dinamo lagano osvaja konferencijsku. U finalu pobjeđuju Man United.

MA
Matoš
13:53 10.12.2023.

Jakiroviću ili lupi šakom o stol ili odlazi, ako se nekim igraćima Dinama neda igrati iako imaju dobre plaće potjerati ih treba jer ne zaslužuju nositi Dinamov dres.Posebno se to odnosi na Petkovića koji ima plaću od skoro milion kunau od skoro milion kuna mjesećno,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije