Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport i rekreacija

Kroz Tika-Taku prošlo je više od 30 tisuća klinaca, za nju zna i Borna Sosa

Foto: Privani album
1/9
12.02.2022.
u 12:50

Sportsko-rekreacijska udruga Tika-Taka postoji od 2015. godine, a glavni cilj joj je okupljati mlađe uzraste svih godišta i potaknuti ih da se bave sportom.

Sportsko-rekreacijska udruga Tika-Taka postoji od 2015. godine, a glavni cilj joj je okupljati mlađe uzraste svih godišta i potaknuti ih da se bave sportom.
- Cilj udruge je promicanje, razvitak i unapređenje cjelokupnog sporta i sportske rekreacije u Hrvatskoj. Važno je skrenuti pažnju na to koliko je neophodno poboljšati i unaprijediti psihofizičke sposobnosti i zdravlje. Stoga nam je cilj potaknuti ljude da se što više bave tjelesnim aktivnostima i vježbanjem. Posebice zbog negativnih trendova u našem društvu - kaže Stanislav Kljutić, tajnik udruge. 

Udruga stalno radi na najrazličitijim projektima.
- Lani smo organizirali nekoliko sportskih događaja na kojima je sudjelovalo preko 5000 djece. Ukupno gledajući, u našim je programima ukupno sudjelovalo više od 30 tisuća djece, na što smo iznimno ponosni - ističe Kljutić i dodaje: 
- Promovirajući zdrav način života, istovremeno promičemo brojne druge društvene interese. Siguran smo da opravdavamo svrhu našeg postojanja. 
Trenutačno rade na projektu zimske lige.
- Liga traje od studenog 2021. do ožujka ove godine. U ovom izdanju HEP-ove zimske lige ukupno će nastupiti 226 momčadi, što ovo natjecanje čini najmasovnijim na ovim prostorima. Važno je spomenuti da u ligi sudjeluju momčadi iz čak šest županija: grad Zagreb, Karlovačka, Sisačko-moslavačka, Ličko-senjska, Zagrebačka i Varaždinska županija. Posebnost ovog projekta je što se liga cijeli zimski period održava na otvorenom, a igra se na terenima, NK Haška 1903, NK Sesvetskog Kraljevca, NK Zagreba, NK Trešnjevke, NK Devetke i na Ravnicama. Posebno nam je drago što je Borna Sosa, hrvatski nogometni reprezentativac, promotor naše lige - zaključio je Kljutić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije