Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK

Krošelj: Mala je razlika između junaka i bedaka

'25.02.2010, Eisstadion Liebenau, Graz, AUT, EBEL, Graz 99ers vs KHL Zagreb, im Bild Mike Ouellette (48, KHL Zagreb), Gasper Kroselj (32, KHL Zagreb), Patrick Harand (16, 99ers) ,  Foto: nph /  J. Hin
'nph / EXPA'
26.02.2010.
u 19:42

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, stara je poslovica koja vrijedi i za slovenske vratare u Medveščaku Roberta Kristana i Gašpara Krošelja.

Smrknulo je Kristanu, koji je zbog nedavnog incidenta (policija ga zaustavila sa 1,8 promila, proveo je noć u zatvoru) bio na hlađenju, a šansu je dobio Krošelj. Postao je junak pobjede u Grazu (3:2), kojom je Medveščak smanjio omjer u play-offu na 2:1.

– Da ću braniti, saznao sam kasno navečer u srijedu. Dao sam sve što mogu i trener Sator bio je zadovoljan – rekao je Krošelj, koji je ove sezone branio samo 5-6 utakmica u EBEL-u.

– Ovo mi je bila premijera u play-offu, a te su utakmice uvijek teže, više je udaraca.

A Krošelj ih je obranio čak 35, sa 95 posto uspješnosti, te, uz strijelca zlatnog gola MacAulaya, bio junak utakmice.

– Tako je to kod vratara, mala je razlika između junaka i bedaka – veli Krošelj.

O Kristanovu problemu ne želi previše govoriti.

– Žao mi je zbog njega jer smo jako dobri prijatelji, stalno idemo skupa na kavu, ručak. Uostalom, svi se mi Slovenci u momčadi držimo – kaže Krošelj.

O sljedećoj utakmici s Grazom kaže:

– Sada je psihološka prednost na našoj strani. Ako pobijedimo u nedjelju, onda smo u velikoj prednosti jer Graz je prvoplasiran i ima imperativ prolaza u polufinale.

Još ne zna hoće li braniti u nedjelju, no zna da želi ostati u Medveščaku.

– Jako mi je lijepo ovdje i htio bih ostati – kazao je.

Ključne riječi

Komentara 3

FI
FilipAVS19
23:32 26.02.2010.

krošelj i rajsar su kretni i budale i treba ih potjerat iz Medveščaka i Hrvatske

FI
FilipAVS19
16:45 27.02.2010.

koja je razlika između saše rajsara i kante pune govana ? kanta !

AM
amancio
01:00 01.03.2010.

Filip je dečko koji na prvi pogled ne bi ni mrava zgazio!Ali već drugi pogled pokazuje da je odgojen u duhu svojih uzora iz vremena Hitlera i ekipe. Ne znam gdje je nestala poznata Medveščakova nulta tolerancija na nasilje i diskriminaciju. Čini se da njegova ljubav prema sportu,hokeju i Medveščaku nije upitna ni uz ovakve komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije