Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SVE BOLJE

Kovačić odigrao 50. utakmicu za Real i ovim potezima zaradio ovacije publike

Mateo Kovačić
Foto: Reuetrs/Pixsell
1/6
27.11.2016.
u 09:43

- Mateo je zaradio udarac, ali nije ništa zabrinjavajuće. Rekao mi je to pa sam ga izvadio iz igre - objasnio je trener Reala Zinedine Zidane.

Real Madrid je jučer s 2:1 svladao Sporting Gijon, a Mateo Kovačić bio je u početnom sastavu kraljevskog kluba. Hrvatskom reprezentativcu bio je to 50. nastup za Real.

Kova ove sezone sve više pokazuje da je igrač na kojem Real može graditi svoju budućnost. Odigrao nekoliko odličnih partija, a vrhunac je bio jučer protiv Sportinga kada je zaradio ovacije prilikom izlaska u 81. minuti.

- Mateo je zaradio udarac, ali nije ništa zabrinjavajuće. Rekao mi je to pa sam ga izvadio iz igre - objasnio je trener Reala Zinedine Zidane.

>> Čop postao tragičar protiv Reala: Pogledajte kako je promašio jedanaesterac za senzaciju na Bernabeu

Komentara 5

MA
...Marsijanac
17:04 27.11.2016.

Mateo postaje veliki igrac. Tko to jos tvrdi da Luka i Mateo ne mogu zajedno.

Avatar oliver 7
oliver 7
11:09 27.11.2016.

Kovacic igra jer su dvojica BOLJIH veznjaka povrijedjeni ...NEKA ...odigrao je srednje ...kao i Luka ...a utakmica je pokazala da Realu nedostoje prevaga ..BALE !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije