Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆ I KOVAČIĆ IGRALI

Čop postao tragičar protiv Reala: Pogledajte kako je promašio jedanaesterac za senzaciju na Bernabeu

Gijon Real
Foto: Reuters
1/4
26.11.2016.
u 18:26

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je zamijenjen u 81. minuti, dok je Čop cijelo vrijeme proveo na terenu.

U dvoboju 13. kola Primere vodeći Real je slavio na svom Bernabeu protiv Sporting Gijona s 2:1, a hrvatski reprezentativac Duje Čop je u završnici susreta promašio kazneni udarac za izjednačenje i senzaciju. 

Čop je u 78. minuti imao veliku priliku za poravnanje, ali je njegov udarac s bijele točke otišao iznad gola, pa je Real sretno došao do pobjede protiv momčadi iz Gijona. Madridski klub je s dva pogotka Cristiana Ronalda (5pen, 18) vodio s 2:0, ali je u 35. minuti Carlos Carmona smanjio na 2:1. Unatoč golemoj dominaciji, Real nije uspio zabiti u drugom dijelu, a Duje Čop je ispao tragičar za Sporting. Realu je to 31. utakmica bez poraza u svim natjecanjima, a u sljedećem kolu čeka ih veliki derbi kod Barcelone. 

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je zamijenjen u 81. minuti, dok je Čop cijelo vrijeme proveo na terenu. 

Real je povećao vodstvo, sada ima 33 boda, sedam više od Barcelone koja u nedjelju gostuje kod neugodnog Real Sociedada. Sporting je u zoni ispadanja, 18. s devet osvojenih bodova. 

U ranije odigranom utakmici Malaga je u trileru nadigrala Deportivo s 4:3, nakon što su gosti nadoknadili zaostatak od 1:3, a onda primili gol u sudačkoj nadoknadi. Pobjedu su Malagi donijeli Santos (21-pen, 56), Sandro (40) i Ontiveros (90+1) , dok su strijelci za Deportivo la Corunu bili Borges (4-pen, 82) i Andone (72). 

>> Kovač srušio Borussiju Dortmund, Eintracht treći u Njemačkoj!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije