Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO REPREZENTACIJU

Kanadska reprezentacija ostala bez izbornika: Englez odlučio iskoristiti priliku u MLS-u

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Canada v Morocco
Foto: IBRAHEEM AL OMARI/REUTERS
1/3
29.08.2023.
u 01:00

Osobno, ovo je pravo vrijeme za prihvaćanje novog izazova u karijeri", objavio je John Herdman koji je prihvatio ponudu Toronta FC, kluba na začelju Istočne Konferencije

Engleski nogometni stručnjak John Herdman (48) odlučio je napustiti dužnost izbornika kanadske reprezentacije te preuzeti vođenje momčadi Toronto FC koja se natječe u MLS-u.

Herdman je posljednjih čak 12 godina proveo kao zaposlenik Kanadskog nogometnog saveza, prvo je od 2011. do 2018. bio izbornik ženske reprezentacije da bi potom preuzeo mušku selekciju s kojom je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo održano prošle godine u Katru. Bio je to povratak Kanade na najveću scenu po prvi put nakon 1986. godine. U Katru je Kanada izgubila sve tri utakmice uključujući i 1-3 poraz od Hrvatske.

VEZANI ČLANCI:

"Osobno, ovo je pravo vrijeme za prihvaćanje novog izazova u karijeri", objavio je Herdman. Toronto FC je trenutačno na začelju Istočne konferencije MLS-a sa 19 bodova iz 26 utakmica i sigurno neće izboriti doigravanje ove sezone što će biti treća godina zaredom kako momčad neće igrati u posezoni. Kanada će uz SAD i Meksiko biti jedan od domaćina sljedećeg SP za nogometaše 2026.

VIDEO Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije