Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogomet na otoku

Kaliniću poluvrijeme protiv Liverpoola, Miller presudio Celticu

'Kenny Miller runs round the pitch at Murray Park during Rangers\' training session prior to their Champions League encounter with Valencia tomorrow evening at Ibrox Stadium, Glasgow, Scotland, Octobe
'RUSSELL CHEYNE'
24.10.2010.
u 17:38

Bivši napadač Celtica Kenny Miller (31) bio je ključni čovjek Rangersove 3:1 (0:1) pobjede u 389. Old Firmu, igranom pred 60.000 gledatelja na Celtic Parku.

Milller je zabio dva gola (ukupno 13 od Rangersovih 25 u devet kola!) i sad u bilanci Old Firma Rangers ima 156 pobjeda, Celtic 140, a 93 utakmice okončane su remijem.

Naš reprezentativac u Rangersu Nikica Jelavić zbog ozljede propustio je vatreno krštenje u najvećoj škotskoj utakmici.

Celtic je pogotkom Hoopera u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela poveo s 1:0, no Rangersi su se brzometno vratili i preokrenuli rezultat! Izjednačenje je stiglo u 49. minuti, nespretno je vlastitu mrežu zatresao Loovens.

A šest minuta kasnije, Miller je svojim prvim pogotkom razveselio Rangersovu navijačku armiju. U 66. minuti Miller je iz jedanaesterca postavio konačnih 3:1 za veliko slavlje Rangersa, koji sad ima tri boda više od Celtica.

Kaliniću poluvrijeme protiv Redsa

U preostala tri susreta 9. kola Premiershipa Nikola Kalinić igrao je kod Liverpoola tek prvo poluvrijeme, a njegov Blacburn je izgubio 1:2. Stoke je ugostio Manchester United (1:2), a drugi poraz gostiju dogodio se u Manchester Cityju, gdje je Arsenal slavio 3:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije