Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ARGENTINE

Kad Messi izgubi živce: Što hoćeš ti, ćelavi? Koji ti je? Odj*bi!

World Cup 2022 South American Qualifiers - Bolivia v Argentina
POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.10.2020.
u 11:53

Messi je prigovorio argentinskoj klupi da je cijelu utakmicu nešto dobacivala, točnije, prigovorio je Lucasu Navi, jednom od trenera Bolivije, a onda je krenula gužva

Nogometaši Argentine slavili su u 2. kolu južnoameričkih kvalifikacija za SP 2022. kod Bolivije u La Pazu s 2-1 (1-1).  Argentincima je to prva pobjeda u gostima kod Bolivije nakon čak 15 godina, a La Paz i nadmorska visina od 3500 metara dosad su uvijek bili nepremostiva prepreka jer su tamo u pravilu gubili utakmice, čak i s 1-6 prije nekoliko godina.

Izbornik Lionel Scaloni odlučio je doći u Boliviju čak tri dana prije utakmice kako bi se Argentinci aklimatizirali na veliku nadmorsku visinu, a to je urodilo pobjedom Messijeve ekipe. Ipak, nije sve bilo glatko jer su Bolivijci poveli preko napadača Cruzeira Morena Martinsa u 24. minuti, a Lautaro Martínez u 45. minuti postigao je izjednačujući gol kada ga je domaći branič nespretno napucao loptom koja se potom odbila u mrežu. Joaquin Correa, igrač Lazija, donio je Argentini pobjedu u 79. minuti udarcem iskosa s desetak metara. 

Argentina je tako kvalifikacije započela s dvije pobjede, a Bolivija s dva poraza.   

Ipak, ono što se dogodilo nakon utakmice svima je zapelo za oko i svjetski mediji raspisali su se upravo o tome. Naime, Messi je prigovorio argentinskoj klupi da je cijelu utakmicu nešto dobacivala, točnije, prigovorio je Lucasu Navi, jednom od trenera Bolivije. To se nikako nije svidjelo argentinskom stožeru pa je Navi krenuo prema Messiju kako bi se obračunao s njim. 

Kada je to Argentinac primijetio, okrenuo se i krenuo vikati na Navu.

– Odj*bi! Što hoćeš, ćelavi? Koji ti je vrag? – vikao je argentinski čarobnjak.

Incident su spriječili i argentinski i bolivijski igrači i na kraju je Messijeva momčad bez problema otišla sa stadiona, no moglo je biti jako neugodno. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:28 14.10.2020.

Imao bi ćelavi i tebi nešto za reći ali nećemo sad to spominjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije