Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivni

Juventusova zvijezda potvrdila: Djevojka i ja imamo koronavirus

Paulo Dybala
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.03.2020.
u 19:22

Pozitivna je i njegova djevojka Oriana Sabatini, s kojom je u izolaciji

Juventusova zvijezda Paulo Dybala (26) zaražen je koronavirusom. Argentinski reprezentativac i najskuplji igrač talijanskog prvaka objavio je na društvenim mrežama kako je njegov nalaz na virus - pozitivan.

Pozitivna je i njegova djevojka Oriana Sabatini, s kojom je u izolaciji.

"Pozdrav svima, htio sam vas obavijestiti da sam dobio rezultate za test na Covid-19 i da smo Oriana i ja pozitivni. Srećom, u savršenom smo stanju. Hvala vam na porukama", piše u svojoj objavi na Twitteru.

Daniele Rugani bio je prvi zaraženi igrač u prvoj talijanskoj ligi, a nakon njega pozitivan nalaz imao je i Blaise Matuidi, te je klub za igrače i stručno vodstvo odredio 14-dnevnu karantenu.

U Torinu tvrde kako se radi o dobrovoljnoj samoizolaciji, ali velika se prašina podigla nakon što je pet Juventusovih igrača pobjeglo iz države za vrijeme trajanja karantene: Douglas Costa, Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Rodrigo Bentancur i Miralem Pjanić.

>> Pogledajte video: Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barbasmora
20:59 21.03.2020.

ma ne mogu da virujem na svoje uši...... :O

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije