Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peta pobjeda u nizu

Juve slavio u Rimu, Mandžukić asistirao za fenomenalni pogodak Dybale

Juventus - Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.12.2015.
u 22:53

Hrvatski reprezentativac je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Alvaro Morata.

U prvom susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju u Rimu pobijedio Lazio sa 2:0 ostvarivši petu uzastopnu pobjedu.

Torinska 'Stara dama' pobjedu je osigurala u prvom poluvremenu, a golove su zabili Santiago Gentiletti (7-autogol) i Paulo Dybala (32) na asistenciju našeg Marija Mandžukića.

Hrvatski reprezentativac je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Alvaro Morata.

Na ljestvici vodi Napoli sa 31 bodom, na drugom mjestu je Inter sa 30 bodova, a treća je Fiorentina sa 29 bodova. Slijede Juventus i Roma sa po 27 bodova. Lazio je ostao na 10. mjestu sa 19 bodova.

>>Ibrahimović srušio Nicu, Schalke prekinuo crni niz

 

Komentara 1

HH
hrvoje.habulanbbb
23:13 04.12.2015.

pa cak ni nije losa asistencija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije