Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sukob interesa

Jozak je javio Jozaku: Jozak traži da se Halilović vrati...

'14.10.2012., Sinj - U-17, kvalifikacije za Euro, Hrvatska - Izrael. Alen Halilovic i Glazer Dan Leon.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
17.10.2012.
u 19:35

Ponajbolji igrač morao se uoči ključne utakmice vratiti u Dinamo. Još jedna demonstracija Mamićeve moći

Ode Alen Halilović iz reprezentacije do 17 godina uoči najvažnijeg dvoboja kvalifikacija. Selekcija koju vodi Ivan Gudelj u petak u Imotskom ne smije izgubiti od Turske s dva razlike. Ali, Hrvatska, za kojom luduje nogometna Europa, u toj će utakmici biti bez Halilovića, ponajboljeg igrača, jer ga je Dinamo vratio kući. Izborniku, naravno nije drago.

Njegov je odlazak bio najavljen, računalo se da će "mali kockasti" nakon dva kola biti sigurni u prolazak. No, nove okolnosti nisu promijenile stav Maksimira, Halilović se morao vratiti kući. Igrat će protiv Intera i onda u Ligi prvaka protiv PSG-a i Zlatana Ibrahimovića imati veliku promociju. Maksimirski gazda Zdravko Mamić je još jednom pokazao da je apsolutni vladar hrvatskog nogometa. Najteže je bilo Romeu Jozaku, šefu Dinamove škole, glavnom čovjeku za mlađe selekcije u HNS-u i direktoru kvalifikacijskog turnira. Bio je zelen od muke što Halilović mora kući. Sukob interesa blaga je riječ, Jozak u trojakoj ulozi, nije mu lako.

Zamislite situaciju, direktor kvalifikacijskog turnira javio je šefu mlađih selekcija HNS-a da šef škole Dinama traži da Halilović ipak mora kući. Teleportacija, kloniranje... Jozak je sad u odijelu direktora, pa u trenirci HNS-a, pa u trenirci Dinama.

Komentara 7

ZG
ZGexil
20:27 17.10.2012.

kaj je tu sad novoga u vezi sukoba interesa? ali vi radije prozivate "huligane" kao rusitelje hrvatske drzave, a oni vam upravo cijelo vrijeme na to skrecu pozornost.

IV
Ivekivek
21:05 17.10.2012.

Treba uvesti pravilnikom obavezne visoke novčane kazne klubovima i funkcionerima istih zbog ovakvih i sličnih sranja. Kada bi se dinamo ogulio sa 100 000 eura, predsjednik sa 50 000 ne bi nikome padalo na pamet igračima nae dozvoljava igranje za reprezentaciju.

Avatar Prodanović
Prodanović
20:23 17.10.2012.

Vratite nazad Vlatka Markovića!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije