Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predobar udarac

Bilić brani Mourinha: Bio je to odličan volej!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.11.2016.
u 15:10

- Problem je što je udario tu bočicu kao... Ma, da se ne lažemo, bio je to odličan volej. Da ju je samo malo slabije udario, ovako je bilo predobro.

Nako što je 'The Special One' prošlog vikenda isključen na utakmici s West Hamom, Slaven Bilić stao je u obranu portuglaskog kolege.

- Problem je što je udario tu bočicu kao... Ma, da se ne lažemo, bio je to odličan volej. Da ju je samo malo slabije udario, ovako je bilo predobro - rekao je Bilić pa priznao da razumije zašto je Mourinho burno reagirao kada je Paulu Pogbi sudac pokazao karton zbog simuliranja. 

Mourinho je u nedjelju na utakmici Manchester Uniteda i West Hama isključen u prvom poluvremenu, nakon što je frustracije iskalio na bočici za vodu.

- Suosjećam s njim zbog situacije s Pogbom. Odluka suca je bila sjajna, ali s naše pozicije nije izgledalo kao simuliranje – rekao je Bilić i dodao:

- Puno sam puta gledao u te boce na utakmicama i toliko sam puta krenuo da ih šutnem, ali sam se zaustavljao u posljednji trenutak.

>> Slaven Bilić: Igramo sve bolje, vjerujem da smo na pravom putu

 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
18:00 01.12.2016.

Takav će volej dobiti i Slaven u West Hamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije