Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Slaven Bilić: Igramo sve bolje, vjerujem da smo na pravom putu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
29.11.2016.
u 22:34

Pobjeda bi nam donijela mnogo samopouzdanja. Ako napravimo nekoliko izmjena u sastavu kao i United, ne znači da idemo samo odigrati utakmicu. Prolazak u polufinale bio bi velika stvar - istaknuo je hrvatski trener

Slaven Bilić pred novim je izazovom. U tri dana njegov West Ham drugi put igra protiv Manchester Uniteda. Prvenstvena utakmica završila je 1:1, a u srijedu čekićari gostuju kod crvenih vragova u engleskom Liga kupu.

- Prvenstvo je uvijek na prvom mjestu. No i kup nam je važan, ovo je velika utakmica. Želja nam je izboriti polufinale pa dvoboju pristupamo na pozitivan način. Pobjeda bi nam donijela mnogo samopouzdanja. Ako napravimo nekoliko izmjena u sastavu kao i United, ne znači da idemo samo odigrati utakmicu. Prolazak u polufinale bio bi velika stvar - istaknuo je hrvatski trener.

Menadžer West Hama istaknuo je kako njegova momčad igrački raste iz utakmice u utakmicu. Čekićari su nakon 13 prvenstvenih kola na 16. mjestu s 12 bodova. 

- Još nismo na poziciji na kojoj želimo biti, ali kada usporedite naše nastupe s prethodnima, trenutačno dobro igramo. Nismo osvojili mnogo bodova, ali igra je sve bolja. Vjerujem da smo na pravom putu - naglasio je Slaven Bilić.

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:28 30.11.2016.

Slaven Bilić: Igramo sve bolje, vjerujem da me još koji tjedan gazde neče najuriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije