Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zasluženu mirovinu

Jorge Garbajosa oprašta se od dresa španjolske reprezentacije

Jorge Garbajosa
Reuters
14.06.2011.
u 19:55

Španjolski navijači više neće gledati Jorgea Garbajosu (33) u dresu nacionalne vrste

Krilni centar i bivši igrač Toronto Raptorsa objavio je da neće bio dio španjolske reprezentacije na Europskom košarkaškom prvenstvu koje 31. kolovoza ove godine počinje u Litvi.

Garbajosa je bio jedan od ključnih igrača u španjolskim uspjesima u drugoj polovici 2000-ih - 2006. ih je odveo do svjetskog zlata, 2009. do europske titule, a 2008. do srebra na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Odigrao je ukupno 167 utakmica u dresu Španjolske, a potvrdio je da ostaje u košarci i da će surađivati sa Španjolskim košarkaškim savezom.

Prošle je sezone nastupao za Unicaju iz Malage.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije