Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presudio Antolićev europogodak

Jarni: Igrači su još u šoku zbog Hajduka

Robert Jarni
Davor Puklavec/PIXSELL
08.08.2010.
u 10:09

Da nije bilo prekrasnog pogotka Domagoja Antolića, vjerojatno bi sraz Lokomotive i Istre 1961 konkurirao za najlošiju utakmicu posljednjih mjeseci odigranu na Maksimiru.

Ovako Lokomotivino pojačanje pristiglo iz Dinama postiglo je pogodak koji je neodovljivo podsjetio na onaj Marina Tomasova protiv Dinama iz Bukurešta u Splitu. Jasno je da će mladi veznjak biti važna karika Roya Ferenčine.

– Očito je težak poraz od Hajduka u Splitu u prvom kolu utjecao na veliki šok u kojem su još uvijek moji igrači. Puno toga još imamo napraviti – kazao je Robert Jarni koji je debitirao na klupi Istre. (žj/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije