Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEDRAN SOFIĆ

Iznenada je preminuo trener i bivši nogometaš (42) iz susjedstva od posljedica srčanog udara

FK Sloga Doboj
29.07.2023.
u 10:16

Sofić je prije mjesec dana operirao tetivu na nozi nakon što je pukla na utakmici veterana. Unatoč svemu, iako u gipsu, nastavio je voditi omladinsku školu dobojskog prvoligaša do kobnog dana.

Nekadašnji BiH nogometaš Sloge i trener u omladinskim kategorijama dobojskog kluba Vedran Sofić iznenada je preminuo u 42. godini od posljedica srčanog udara, javlja portal Klix.ba. Prošle godine imao je određenih problema sa srcem, preživio je srčani udar, ali mu je jučer pozlilo i njegovo srce nije izdržalo.

Sofić je prije mjesec dana operirao tetivu na nozi nakon što je pukla na utakmici veterana. Unatoč svemu, iako u gipsu, nastavio je voditi omladinsku školu dobojskog prvoligaša do kobnog dana.

VEZANI ČLANCI:

- Bio je pouzdan kolega i prijatelj, svakoj reprezentativnoj akciji pristupao je profesionalno i odgovorno, temeljito i sustavno. Zračio je posebnim smislom za humor. Bio je posvećen mladim igračima, njihovoj velikoj potpori. Krajem svibnja vodio je juniore Meridijana Sloge u finalu Omladinskog kupa RS u Banja Luci protiv Borca - navodi se u priopćenju Nogometnog saveza RS.

GALERIJA Plenković za VL: Novosel je zaslužan za olimpijsko finale 1992. Ideju one Cibone treba obnoviti

1/12

Osim što je bio trener, bio je i nogometni djelatnik te je obavljao poslove delegata u Regionalnoj ligi RS Grupa Centar, te Prvoj ligi RS.

Komentara 16

RE
RedTree
13:38 29.07.2023.

Počivao u miru Božjem! 🙏

DU
Deleted user
12:04 29.07.2023.

Gdje ste sada novinari!? Gdje vam je svakodnevna statistika pregleda iznenada umrlih!? Prestale “donacije”…

ZV
zvonimir13
17:38 29.07.2023.

Umiru mladi ljudi kao muhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije