Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN SAMOPOUZDANJA

Izjava vatrenog odjeknula u Italiji: Mogu bit poput Neymara i Hazarda

Marko Pjaca
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
13.10.2018.
u 14:30

- Prestao sam napredovati zbog ozljede, ali budem li imao konstantu, vratit ću samopouzdanje.

Marko Pjaca je 2016. otišao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura, no streloviti uspon stao je teškom ozljedom koljena prošle godine. Prošlu polusezonu stara dama ga je posudila Schalkeu, a ove Fiorentini.

- Prestao sam napredovati zbog ozljede, ali budem li imao konstantu, vratit ću samopouzdanje - otkrio za La Gazzetta dello Sport Pjaca pa dodao:

- Sa samopouzdanjem, mogu opet biti onaj stari. Samo trebam biti na terenu i igrati.

Pjaci ne nedostaje samopouzdanja.

- Želim biti jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Trenutačno su to Neymar i Hazard, no mogu biti poput njih, samo da izbjegnem ozljede.

- Sretniji sam kada dobijem nekog u duelu nego kada zabijem gol. U Fiorentini svaki igrač zna što mora raditi, a Stefano Pioli daje ofenzivcima slobodu da driblaju na suparničkoj polovici.

Juventus?

- Ne žalim zbog ničega u Juventusu, kada sam došao, imali su samo jedno krilo, Juana Cuadrada, ali tada sam se ozlijedio i nisam više dobio priliku.

>> Pogledajte i kako zabija Bolt

Komentara 14

Avatar links
links
15:29 13.10.2018.

sjajan igrač koji ima sve potrebno da izbije na sam vrh... samo naprijed, očekujem od njega i Kovačića, ako očvrsne i postane konkretniji... da budu glavni igrači sljedećih 5-6 god

AG
Agricola
14:50 13.10.2018.

Pa Marko to i može. I Marko je jedan od rijetkih igrača oko čijeg izbora, iako nije u punoj formi, apsolutno podržavam izbornika, jer riječ je o kapacitetu kojeg valja čekati. Marko bar ima opravdanje za lošiju formu, stvarno nijeije imao sreće s ozlijedama, ali ako se potpuno fizički oporavi ja vjerujem da on može biti jedan od najboljih bočnih napadača na svijetu. Mene puno više muči Mateo Kovačić, naš najveći talent a već ima 24 godina i nikako da doživimo da se i talenta razvije igrač. Jučer je opet dva puta dodao Englezima loptu u kontru, na s reću, nisu nas kaznili, ali nakon jedne takve greške primili smo drugi gol od Španjolaca.

HL
HV_LAKI102
17:25 13.10.2018.

Tesko je doci na nivo Neimara, ali kad je Pjaca u pitanju sve je moguce.Kad neko ima takvo samopouzdanje on je kadar svasta napraviti,zivi bili pa vidjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije