Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA LI NAM NIKOLA?

Kalinić želi opet među vatrene, Modrić mu odlučio odgovoriti!

Luka Modrić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
13.10.2018.
u 09:28

- Mi se moramo riješiti pitanja i rasprava o Mandžukiću. Donio je takvu odluku, njega više nema i to moramo prihvatiti. Ali ja vjerujem da imamo rješenja za napad - ističe Dalić.

Prvi put otkako je Zlatko Dalić preuzeo hrvatsku reprezentaciju, vatreni su povezali dvije utakmice za bodove u kojima nisu zabili gol. 

Čini se kako nam je Mario Mandžukić nenadoknadiv, no Dalić vjeruje da ima rješenja.

- Mi se moramo riješiti pitanja i rasprava o Mandžukiću. Donio je takvu odluku, njega više nema i to moramo prihvatiti. Ali ja vjerujem da imamo rješenja za napad. Rebić je dobro odigrao, nedostaje mu snage nakon ozljede. Kad se potpuno vrati izgledat će to puno bolje. A imamo mi i nekoliko jako dobrih ofenzivnih rješenja u mladoj reprezentaciji. Ne brinem da ćemo opet početi zabijati - poručio je Dalić nakon utakmice.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rješenje bi mogao biti Nikola Kalinić koji je u intervju za španjolski AS otkrio kako je otvoren za povratak u reprezentaciju.

- Otvoren sam za povratak. Teško je za objasniti, no jasno je da bih se volio vratiti, ali neke stvari se moraju promijeniti. O onome što se dogodilo na SP-u u Rusiji nije želio. Već se puno govorilo o tome. To je prošlost. To što se dogodilo je jedna duga priča i o njoj se već puno govorilo - poručio je Kalinić.

Hoćemo li Kalinića uskoro opet gledati u dresu vatrenih teško je reći, a što o poruci napadača Atletica misli rekao je nakon nule na Rujevici kapetan Hrvatske Luka Modrić.

- Drago mi je čuti da se i Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova su želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način - poručio je Luka.

Što vi mislite, treba li Kalinić ovoj reprezentaciji?

Treba li Nikola Kalinić ovoj reprezentaciji?

>> Pogledajte i kako je Rujevica dočekala vatrene

Komentara 74

LI
lighthouse
09:45 13.10.2018.

Hvala ti, al reprezentacija je svetinja i tako se ne ponaša u njoj! Hvala ti i uživaj i dalje na klupi Atletca.

DI
dirižabl
09:45 13.10.2018.

Ispada da je Kalinić nenadoknadiv kao Messi..... na koljenima bi trebao tražiti oprost.

AR
Artukovic
09:46 13.10.2018.

Jeste naporni sa tim Kalinicem....covjek je opasna panjina i uporno ga se zali nagurati u repku.A i kad je bio pozvan,bio je tu da popuni broj.Ko bi na njega ozbiljno racunao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije